Кредитування, ломбарди Санкт-Петербурга



Кредитування, ломбарди :

Всього найменувань: 524, Переглядів: 185349

Кредит і позика під заставу нерухомості: квартири, кімнати, заміська і комерційна нерухомість. Наші гроші і гроші 40 банків і інвестиційних фондів-партнерів.

Нотаріальне оформлення відповідно до законодавства РФ.
Без довідок з роботи і з будь-якою кредитною історією.

Надаємо допомогу в отриманні іпотеки та споживчих кредитів. Беремо випадки різної складності. Співпрацюємо з усіма федеральними банками в місті Санкт-Петербург.

Кредитний брокер ТОВ "Фінанс Консалтинг" надає кваліфіковану допомогу в отриманні іпотечних кредитів, споживчих кредитів, автокредитів, бізнес-кредитів, банківських гарантій. З нами наші клієнти реалізують свою мрію!

Де взяти гроші?

Швидкі позики під заставу нерухомості в Санкт-Петербурзі стають популярною послугою кредитування громадян, давайте розберемо плюси такого виду отримання швидких грошей. І чому, вигідно брати позики під заставу нерухомості саме у приватного інвестора - Кузнєцова Михайла?

Актуальність даної послуги у населення зростає, у зв‘язку з тим, що безліч людей яскраво відчувають на собі наслідки кризи, який почався ще в 2014 році і не припиняється.

Зокрема громадяни вже мали кредити раніше, потрапили в складну ситуацію. Тепер тим, хто прострочив кредит, або ще як, зіпсував кредитну історію, на допомогу приходять приватні інвестори в Санкт-Петербурзі. Компанія ZALOG-IN на чолі Кузнєцова Михайла, пропонує громадянам Санкт-Петербурга вигідні кредити під заставу нерухомості.

Плюси отримання кредиту під заставу нерухомості у приватного інвестора:
1. Для приватного інвестора не важлива: Ваша кредитна історія, зарплата, розмір пенсії, яким способом Ви отримали нерухомість, ніяких довідок та поручителів.
2. Хороші процентні ставки — Кузнєцов Михайло гарантує клієнтам індивідуальний підхід, для кожного свої пропозиції унікальні ставки. Як правило для нерухомості в Санкт-Петербурзі це 3-3,5%, для Ленінградської області — 4%.
3. Терміни видачі готівкових грошей — звернувшись в zalog-in в першій половині дня, видача грошей може бути призначена вже на вечір того ж дня. Для прискорення процесу прийняття рішення про видачу позики під заставу нерухомості, ми просимо всіх клієнтів заздалегідь надсилати на нашу пошту пакет необхідних документів (паспорт власника, документи, на підставі яких ви стали власником нерухомості і необхідну суму позики.) Після чого об‘єкт проходить перевірку на юридичну чистоту, далі Вам призначають час для видачі грошей і підписання договору.
4. Переваги приватного інвестора від кредитних компаній: Михайло працює без комісії, без посередників, без агентів, що дозволяє Вам заощаджувати на посередниках 5-20% від суми позики.
5. Безпека і чистота угоди — zalog-in працюють юристи, які займаються складанням договору позики з одночасним заставою нерухомості, стежать за чистотою угоди. Операція проходить по всій строгості закону РФ, Ви захищені законодавством РФ. У Вас не забирають оригінали документів на заставну нерухомість, ніхто не виписує, переоформляти документи на третіх осіб не треба! Ви продовжуєте користуватися нерухомістю як і раніше. Перед укладанням угоди, Ви ретельно вивчаєте договору позики. Якщо у Вас виникнуть складнощі, юристи допоможуть розібратися в будь-якому пункті договору. Ви залишаєтеся власником об‘єкта застави.
6. Види об‘єктів кредитування — кредит під заставу нерухомості може бути виданий під об‘єкти житлової і комерційної нерухомості, гаража, земельної ділянки, заміського будинку і автомобіля. Кожен об‘єкт проходить перевірку, призначається попередня оцінка і підтверджується рішення про видачу грошей під заставу нерухомості.
7. Зручність і гарантії клієнта — Ви можете погасити кредит під заставу нерухомості в компанії ZALOG-IN будь-яким зручним для Вас способом: переказ на Р/С, переказ на картку і оплата готівкою в офісі. Погашати кредит можна достроково, ніяких мораторій на дострокове погашення у Кузнєцова Михайла немає. Ви завжди можете розраховувати на приватного інвестора, він допоможе у важкій ситуації і подарує можливість продовження терміну повернення грошей на будь-який період.

В результаті, на сьогоднішній день, краще брати позики у приватного інвестора, такого як, Кузнєцов Михайло. Ви отримуєте масу переваг, гарантії і безпеку угоди. Для отримання безкоштовної консультації, зателефонуйте нам по телефону. Для розрахунку суми позики і відсотків, надсилайте нам на пошту документи. Приїжджайте в офіс та отримуйте всю необхідну інформацію безпосередньо у приватного інвестора. Більш детально про умови співпраці на сайті інвестора. Спасибі за увагу!

Фінансовий консалтинг, брокерські послуги широкого профілю.

Autotrend
Санкт-Петербург , 195269, проспект Просвітництва, 74А

тел. +7 (921) 994-80-54
Актуально на 01.01.2018

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

53

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024