Кредитування, ломбарди Санкт-Петербурга



Кредитування, ломбарди :

Всього найменувань: 524, Переглядів: 185277

Допомога в отриманні кредиту,гроші по одному документу,кредит безробітним,іпотечний кредит.

Партнерський центр Банк Житлових Рішень. надання повного спектру агентських послуг на ринку нерухомості.

Кредит під заставу нерухомості в день звернення – це пропозиція групи інвесторів «Бенефіт Кредит» у Санкт-Петербурзі.

Клієнти можуть отримати термінову позику, заклавши наступні види нерухомості:
- квартири та заміські будинки;
- кімнати й частки;
- комерційні об‘єкти;
- гаражі і ділянки.

При наявності всіх необхідних документів заявка розглядається протягом 30 хвилин, або протягом дня (залежить від суми позики).

Звертаючись в «Бенефіт Кредит», клієнти отримують:
- договір з зазначенням всіх даних, необхідних для співробітництва;
- повну юридичну захист і безпека;
- можливість продовження кредитного договору на бажаний термін (початковий термін складає 12 місяців);
- індивідуальний підхід
– розміри суми кредиту, терміни і відсотки обговорюються з кожним клієнтом окремо.

Видача кредитів без застави та поручителів, збору документів, довідок про платоспроможності та розгляду кредитної історії. Гарантується відсутність штрафних санкцій.

Наша команда допоможе Вам в отриманні кредитів під заставу наявної нерухомості. Якщо квартирою Ви ще не встигли обзавестися, але гроші потрібні дуже терміново, Ви без праці можете скористатися послугою терміновий кредит під заставу автомобіля.

Ми допоможемо правильно оцінити заставний об‘єкт, підберемо найбільш вигідну для Вас процентну ставку. Проконтролюємо успішне згода позичальника об‘єкта нерухомості, проведемо реєстрацію застави об‘єкта і допоможемо в отриманні грошових коштів.

Успіх нашої компанії полягає в тому, що ми знаходимо підхід до кожного клієнта. На нас Ви можете покластися! З компанією «Швидкий Позику та Кредит» позика під заставу – це легко, швидко і надійно!

Компанія "Швидкий Позику та Кредит" засновано в 2013 році в Санкт-Петербурзі. З моменту відкриття нашими послугами скористалися вже кілька сотень людей.

Основна наша задача – реалізація можливості отримати великі позики фізичним особам для початку бізнесу і довгострокові позики під заставу нерухомості.

Ідея компанії у вирішенні термінових фінансових складнощів своїх клієнтів, в створенні зручних умов при роботі з грошима.

Раптові проблеми вимагає рішучих дій, тому ми пропонуємо швидкі рішення для зацікавлених у фінансових питаннях осіб.

Ми хочемо створити умови для того, щоб зробити процес надання позик максимально легким і зручним.

Позика під заставу нерухомості представляють собою грошову позичку фізичній особі на будь-які цілі без документального підтвердження доходу.

Ми видаємо позики готівкою на суму від 1000 до 30 000 рублів. Для оформлення заявки потрібен тільки паспорт. Микрозаймы надаються на термін від 7 до 17 днів, мінімальна процентна ставка становить 1,5% на добу.

Кредитне агентство надає допомогу в отриманні банківських кредитів юридичним і фізичним особам. Надання консультацій по іпотечному кредитуванню, правильне оформлення необхідного пакету документів для подачі в банк. Перевірка та внесення змін в кредитну історію.

Рішення задач в отриманні кредиту.
Швидко, надійно, якісно!

Кращий кредитний брокер Санкт-Петербурга, жодних передоплат!

Сервіс по простому і швидкому схваленню іпотеки. Єдина анкета, понад 15 банків, схвалення від 2 годин. Повний цикл операції в одному вікні: від схвалення до видачі. Схвалення заявок по самим складним категоріям клієнтів та об‘єктів застави. Вибір найкращих пропозицій страхових і оціночних компаній.

МФО «Рубль-Експрес» – компанія, що займається комплексним супровід торгів в сфері держзамовлення і b2b сектора на всій території РФ.
Отримання електронно-цифрового підпису
Пошук і супровід тендерів
Отримання тендерної позики для забезпечення заявки
Отримання банківської гарантії для забезпечення держконтракту

МФО «Рубль-Експрес» – компанія, що спеціалізується на видачі тендерних позик для компаній, що є учасниками держзамовлення на території РФ. Максимально швидке оформлення і перерахування коштів на майданчик відповідає нашому назвою.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

53

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024