Кредитування, ломбарди Санкт-Петербурга



Кредитування, ломбарди :

Всього найменувань: 524, Переглядів: 185299

Шановні колеги!
Пропонуємо довгострокову взаємовигідну співпрацю!

Пропонуємо Вам викуповувати у нас заявки по рентабельній вартості, регіональність Санкт-Петербург.
В нашу базу надходять заявки даного регіону, які ми готові запропонувати Вам для збільшення і розширення Вашої клієнтської бази.

Унікальні заявки:
- вартість 90 рублів, відправляються тільки Вам.
Фільтри:
• Регіон
• громадянство РФ,
• від 10000 рублів і вище.
Повернення: дублі та регіони.

Для більш детального обговорення можливої взаємодії, можете зв‘язатися з контактів підпису.

З повагою,
Травень Ольга
«Leads24»
skype:mayleads

Микрозаймы від 5000 до 70000 рублів без застави, довідок та поручителів. Мікрофінансування в СПб.

Де взяти вигідний кредити під заставу нерухомості?

Строкові позики під заставу квартири в Санкт-Петербурзі стають популярною послугою кредитування громадян, давайте розберемо плюси такого виду отримання грошей. І чому, вигідно брати кредити під заставу нерухомості саме у приватного інвестора - Кузнєцова Михайла?

Актуальність даної послуги у населення зростає, у зв‘язку з тим, що безліч людей яскраво відчувають на собі наслідки кризи, який почався ще в 2015 році і не припиняється.

Зокрема громадяни вже мали кредити раніше, потрапили в складну ситуацію. Тепер тим, хто прострочив кредит в банку, або ще як, зіпсував кредитну історію, на допомогу приходять приватні інвестори в СПб. Компанія ZALOG-IN на чолі Кузнєцова Михайла, пропонує громадянам Санкт-Петербурга вигідні позики під заставу майна.

Переваги отримання позики під заставу нерухомості у приватного інвестора:
1. Для приватного інвестора не важлива: Ваша кредитна історія, зарплата, розмір пенсії, яким способом Ви отримали нерухомість, ніяких довідок та поручителів.
2. Хороші процентні ставки — Кузнєцов Михайло гарантує клієнтам індивідуальний підхід, для кожного свої пропозиції унікальні ставки. Як правило для нерухомості в Санкт-Петербурзі це 3-3,5%, для Ленінградської області — 3,5 -4%.
3. Терміни видачі готівкових грошей — звернувшись в zalog-in в першій половині дня, видача грошей може бути призначена вже на вечір того ж дня. Для прискорення процесу прийняття рішення про видачу позики під заставу нерухомості, ми просимо всіх клієнтів заздалегідь надсилати на нашу пошту пакет необхідних документів (паспорт власника, документи, на підставі яких ви стали власником нерухомості і необхідну суму позики.) Після чого об‘єкт проходить перевірку на юридичну чистоту, далі Вам призначають час для видачі грошей і підписання договору.
4. Переваги приватного інвестора від кредитних компаній: Михайло працює без комісії, без посередників, без агентів, що дозволяє Вам заощаджувати на посередниках 5-20% від суми позики.
5. Безпека і чистота угоди — zalog-in працюють юристи, які займаються складанням договору позики з одночасним заставою нерухомості, стежать за чистотою угоди. Операція проходить по всій строгості закону РФ, Ви захищені законодавством РФ. У Вас не забирають оригінали документів на заставну нерухомість, ніхто не виписує, переоформляти документи на третіх осіб не треба! Ви продовжуєте користуватися нерухомістю як і раніше. Перед укладанням угоди, Ви ретельно вивчаєте договору позики. Якщо у Вас виникнуть складнощі, юристи допоможуть розібратися в будь-якому пункті договору. Ви залишаєтеся власником об‘єкта застави.
6. Види об‘єктів кредитування — кредит під заставу нерухомості може бути виданий під об‘єкти житлової і комерційної нерухомості, гаража, земельної ділянки, заміського будинку і автомобіля. Кожен об‘єкт проходить перевірку, призначається попередня оцінка і підтверджується рішення про видачу грошей під заставу нерухомості.
7. Зручність і гарантії клієнта — Ви можете погасити кредит під заставу нерухомості в компанії ZALOG-IN будь-яким зручним для Вас способом: переказ на Р/С, переказ на картку і оплата готівкою в офісі. Погашати кредит можна достроково, ніяких мораторій на дострокове погашення у Кузнєцова Михайла немає. Ви завжди можете розраховувати на приватного інвестора, він допоможе у важкій ситуації і подарує можливість продовження терміну повернення грошей на будь-який період.


В результаті, на сьогоднішній день, краще брати кредити у приватного інвестора, такого як, Кузнєцов Михайло. Ви отримуєте масу переваг, гарантії і безпеку угоди. Для отримання безкоштовної консультації, зателефонуйте нам по телефону. Для розрахунку суми кредиту і відсотків, надсилайте нам на пошту документи. Приїжджайте в офіс та отримуйте всю необхідну інформацію безпосередньо у приватного інвестора. Більш детально про умови співпраці на сайті компанії zalog-in. Спасибі за увагу!
Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024