Консалтинг Санкт-Петербурга



Консалтинг :

Всього найменувань: 2071, Переглядів: 164088

Консалтингова компанія "Реал-Тон" надає бухгалтерські та юридичні послуги індивідуальним підприємцям і юридичним особам.

Досвідчена команда професіоналів, у проектах вирішальна завдання клієнтів. Це консалтингова компанія, що має значний досвід в області менеджменту якості, аналізу бізнес-процесів замовника та створення технічної документації: від сертифікатів до декларацій. Компанія надає великий спектр послуг. Індивідуальний підхід до кожного клієнта. Ознайомитися з повним переліком послуг можна на сайті компанії.

Представник-координатор російських спеціалізованих компаній, що надають послуги аутсорсингу, займається індивідуальним підбором компаній-операторів для надання послуг аутсорсингу, сприяє суб‘єктам малого підприємництва та середнього бізнесу.

Бухгалтерські послуги
Податкове супровід
Юридичні консультації
Реєстрація записів ЮО та ВП

Будівельна експертиза. Технічні обстеження. Аудит. Проектування. Супровід будівництва. Оптимізація проектів.

Оптимізація будівництва. Консалтинг. Проектування.Будівельні експертизи. Обстеження. Здача-приймання робіт.

Фінансово-Промислова Група «ІНКОМ-ТРЕЙД» об‘єднує юридично і господарсько самостійні підприємства різного профілю. Кожна фірма самостійно виступає в торгових угодах, але на відміну від концерну координує ФПГ головний фінансова компанія.
Взаємодія учасників ФПГ здійснюється на основі договірного об‘єднання та шляхом участі в статутному капіталі, що дозволяє мобільно перекидати кошти з одного напряму бізнесу на інше для диверсифікації і отримання прибутку.

Про нашу компанію та її можливості вважаємо за необхідне повідомити наступні дані:
ФПГ «ІНКОМ-ТРЕЙД» веде свою діяльність з січня 2015 року як глобальний фінансовий посередник, який є офіційним представником і агентом різних фінансових організацій – банків, брокерських компаній , страхових компаній. Головним своїм завданням ми бачимо співпраця з державними інститутами, підвищення фінансової грамотності населення та створення робочих місць для молоді.
Свою діяльність компанія здійснює через офіс і фінансовий сайт online.
Також компанія здійснює продаж фінансових продуктів через мережу агентів.
Наше завдання – допомогти Вам підібрати оптимальний варіант підходить для Вас рішення, максимально мінімізувавши ризик прийняття цього рішення та надати бездоганне обслуговування і виконання домовленостей з боку компанії.

Ми зацікавлені у співпраці з компаніями та приватними особами, які мають у своєму активі вільні кошти. При відповідності з Вашими критеріями доходності, ризику і тимчасового періоду ми готові надати Вам виключно вигідні умови співпраці та інвестицій.

Основною метою компанії крім стратегічного розвитку та найму мотивованого кваліфікованого персоналу з числа молоді є розвиток додаткових відокремлених торгових підрозділів компанії в різних економічних галузях для диверсифікації бізнесу:
- ІНКОМ-ТРЕЙД Нафтопродукти (постачання дизельного палива)
- ІНКОМ-ТРЕЙД Будматеріали (продаж піску, щебеню та будматеріалів)
- ІНКОМ-MOTORS (автозалог, автоломбард, запчастини)
- ІНКОМ-Клінінг (будівельний клінінг та вивіз сміття)
- ФПГ ІНКОМ-ТРЕЙД – головна компанія (фінансовий консалтинг і брокеридж, позики під заставу, розвиток відносин з інвесторами з метою одержання доходу від угод, трейдинг, діяльність з управління компаніями, що входять в склад ФПГ)

*З метою збереження конфіденційності персональних даних інвесторів і оптимізації оподаткування компанія веде свою діяльність у формі IBC (офшорна зона).

Центр підтримки бізнесу «Купол» надає супровід у сфері оформлення дозвільної документації. Завдяки власним органу сертифікації «Лідер Стандарт», багаторічним партнерським відносинам з освітніми центрами і роботою з ліцензійними органами ми допоможемо в найкоротші терміни отримати необхідний сертифікат або ліцензію.

Комплексне обслуговування вашого бізнесу:
• Допомогу щодо вступу до СРО
• Внесення фахівців у національний реєстр (НРС)
• Ліцензування МНС, Мінкультури (КГИОП), ФСБ
• Сертифікація ISO
• Сертифікація продукції та послуг
• Навчання та атестація спеціалістів
• Тендерна обслуговування
• Банківські гарантії та тендерні позики
• ЕЦП та акредитація на ЕТП
• Реєстрація / ліквідація / продаж фірм

Робимо процес отримання дозвільної документації простим і зрозумілим:
• Оформляємо в найкоротші терміни
• Гарантія легітимності за договором
• Дистанційне оформлення
• Спеціальні пропозиції для постійних клієнтів
• Персональний менеджер

Ми цінуємо наших клієнтів і хочемо стати Вашим надійним партнером в області оформлення дозвільної документації!

Вам не потрібно витрачати час на пошук та вивчення всіх тонкощів оформлюваних документів.

Довірте це нам і будьте впевнені в результаті!

Ми завжди на зв‘язку і готові Вам допомогти!

ВИВЕДЕННЯ ПЕРСОНАЛУ ЗА ШТАТ
Аутстаффінг
(від англ. "outstaffing"; out — поза, назовні; staff — штат) в дослівному перекладі означає «позаштатний». Іншими словами, аутстаффінг — можливість використовувати додатковий кадровий склад, не вступаючи в правові відносини з залученими до роботи персоналом. Така форма трудових відносин дозволяє переводити частину своїх працівників у штат кадрового агентства, але при цьому співробітник працює на своєму колишньому місці, має посадову інструкцію, виконує свої обов‘язки й одержує заробітну плату.

Юридична консультація з правових питань у сфері житлового, земельного, сімейного, трудового права.
Спадок
Досудове врегулювання спорів. Медіація.
Захист в суді будь-якої інстанції на будь-якому етапі спору.
Підготовка і подача скарги в суд
Участь у виконавчому провадженні ССП
Банкрутство фізичних осіб
Іпотека
Супровід угод і нерухомим майном
Скарги в ЄСПЛ, Конституційний суд Р. Ф.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024