Консалтинг Санкт-Петербурга



Консалтинг :

Всього найменувань: 2071, Переглядів: 164117

банківські гарантії від надійних банків
фінансування малого і середнього бізнесу - кредитування, тендерні позики та ін.

Сьогодні «IQ Creative» займає лідируючу позицію на ринку освітнього консалтингу. Фахівці компанії виконують близько 2000 рефератів, курсових робіт, дипломів, а також дисертацій і інших серйозних наукових праць. Наша база постійних клієнтів незмінно розширюється, що говорить про те, що студенти все більше і більше довіряють «IQ Creative». Наш штат налічує понад 1640 авторів, серед яких досвідчені викладачі Внз, аспіранти, кандидати та доктори наук, практикуючі фахівці в різних галузях діяльності. Послуги «IQ Creative» – це оперативне написання якісних науково-дослідних робіт.

Санкт-Петербурзький центр післядипломної освіти в галузі стоматології

Центр навчає фахівців-стоматологів, зубних техніків, адміністративний персонал та керівників клінік.

Ми проводимо тематичні курси на різні сучасні і актуальні теми в формі лекцій, семінарів, майстер-класів та практичних занять.

Високий рівень сервісу та комфорту для слухачів, навчання в престижному районі міста в комфортних лекційних залах, доброзичлива атмосфера.

ІТ консалтинг, ІТ аутсорсинг, обслуговування комп‘ютерної техніки та обладнання.

Компанія Бізон, що входить у ГК "Девелоп" здійснює свою діяльність в сфері надання консалтингових послуг для малого та середнього бізнесу. Наші інструменти і унікальна авторська методика дозволяє збільшити Вашу чистий прибуток за рахунок наявних ресурсів за короткий період часу.

Наша спеціалізація:
- збільшення прибутку малого і середнього бізнесу;
- автоматизація і оптимізація бізнес-процесів;
- розробка фірмового стилю;
- виведення нового продукту на ринок;
- маркетингові дослідження ринку;
- психологічна підтримка;
- позиціонування компанії;
- розвиток відділу продажів;
- визначення місії та розробка стратегії розвитку компанії;
- складання ефективної рекламної політики.

Бухгалтерський та юридичний обслуговування в Санкт-Петербурзі – БК-Консалтинг. Фахівці з багаторічним досвідом роботи, регулярно проходять навчання та підвищення кваліфікації. Широкий спектр послуг з бухгалтерського та юридичного обслуговування. Кадрове діловодство. Ведення бухгалтерського обліку, бухгалтерське обслуговування і супровід, відновлення бухгалтерського обліку, консультації. Комплексний супровід. Рішення завдань будь-якої складності. Індивідуальний підхід, гнучкі можливості варіантів співпраці. Прозора структура ціноутворення, конкурентні ціни на ринку.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024