Консалтинг Санкт-Петербурга



Консалтинг :

Всього найменувань: 2071, Переглядів: 164091
Вісім Два
Санкт-Петербург , Петровська коса, 1

тел. 309-47-82
Актуально на 01.01.2018

ТОВ "Вісім Два" займається наданням послуг для юридичних осіб у сфері будівництва та проектування.

Оптимізація цінової політики всього товарного асортименту малого і середнього ритейлу (магазини, кафе і ресторани, сфера послуг та ін.) Розробка ефективної знижкової політики. Скорочення витрат і оптимізація бізнес-процесів. Консалтингові та маркетингові послуги для роздрібного бізнесу.

Консалтингові послуги для будівельних компаній та допомога по вступ до СРО (будівництво, проектування, дослідження, енергоаудиторів),

Зателефонуйте нам, і Ви оперативно підберете і отримаєте хороший бізнес!

Вибір і купівля бізнесу - складний процес.
Наше завдання - ретельно перевірити пропоновані Вам об‘єкти і надати максимум об‘єктивної інформації, щоб Ви могли зробити правильний і усвідомлений вибір, досягти поставлених перед собою фінансових цілей і втілити Ваші мрії в реальність!

Для покупців ми безкоштовно надаємо наступні послуги:
- консультування та підбір цікавить бізнесу по Вашим побажанням. Ви економите свій час і не їздите на невідповідні Вам об‘єкти, так як ми вже зробили це за Вас!
- перевірка бізнесу та оцінка його надійності за декількома методиками, що дозволить Вам отримати повне уявлення про цікавому бізнесі!
- допомога в переговорах, щоб при покупці бізнесу Ви отримали оптимальні для Вас умови!
- повний юридичний супровід, що гарантує Вам безпеку здійснення угоди!

У нашій команді працюють фахівці з багаторічним досвідом володіння власним бізнесом та управлінської роботи на виробництвах, в автомобільній, ресторанної, туристичної та фінансовій сферах. Звернувшись до нас, Ви завжди зможете отримати кваліфіковану допомогу і рекомендації.

Хочете купити дійсно хороший бізнес?
Зателефонуйте нам прямо зараз!

Інвестиційний клуб Капітал: консультації та навчання з інвестування в акції, облігації, позики під заставу нерухомості, кріптовалюти і ще 28 способів.
Відомі експерти зі стажем в інвестиціях та бізнесі і потужне оточення для обміну досвідом.
Засновники клубу: Євген Ходулев, Руслан Абдулов, Леонід Сурков

Інформаційно-консалтингове агентство "INFOLine" - стабільна компанія, створена в 1999 році для надання послуг в сфері В2В, здатних підвищити рівень ефективності ведення бізнес-процесів. Нашими клієнтами є найбільші російські і зарубіжні компанії.

Варіанти співпраці:
Консалтингові послуги - Залучення у свою команду професійного економіста, побудова повноцінного управлінського обліку.

Юридичні послуги - Реєстрація/перереєстрація/ліквідація фірм усіх форм власності.

Бухгалтерські послуги - Аутсорсинг бухгалтерії, здача податкової звітності! Довіряючи бухгалтерію нам - Вам не доведеться турбуватися!

Компанія ТОВ "Магістраль" спеціалізується на наданні комплексних консалтингових послуг з питань господарської та фінансової діяльності підприємства.

СВІТ СЕМІНАРІВ - активно розвивається компанія, що об‘єднала фахівців не тільки у своїй справі, але й охочих поділитися з Вами своїм досвідом.
Семінари та тренінги давно стали альтернативою довгострокового навчання, так як дозволяють швидко знайти рішення виниклої проблеми, пов‘язаної з браком знань в тій або іншій області або ж нового погляду на це питання.
Наші фахівці готові прийти Вам на допомогу, так як семінари ми проводимо у відкритому і корпоративному форматі з можливістю коригування програми відповідно до потреб Вашої організації.

СВІТ СЕМІНАРІВ - світ нових можливостей для Вашого бізнесу.

ТОВ "Петроплан Інжиніринг" – багаторічний дистриб‘ютор насосного обладнання Flygt, Lowara, Vogel, Godwin, обладнання Xylem (Wedeco, Sanitaire, Leopold), виробник каналізаційних насосних станцій (КНС) FLYTEK, каналізаційних решіток-дробарок (подрібнювачів) FLYTEK, постачальник систем для механічної обробки стічних вод (решітки, шнекові транспортери, илоскребы, преси тощо), а також іншого обладнання для цих цілей, проектувальник систем водопостачання та водовідведення, інжиніринговий центр. У компанії працюють висококласні фахівці, які пройшли навчання та стажування закордоном.

ref@petroplan.ru

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024