Фітнес-клуби Санкт-Петербурга



Фітнес-клуби :

Всього найменувань: 451, Переглядів: 111386

Каприклуб

Мережевий спортивно оздоровчий клуб для жінок.

ТОНУС-КЛУБ® - європейська мережа жіночих клубів, в яких кожна жінка може реалізувати свою мрію про струнку фігуру! Нова система "розумних тренувань". Індивідуальний план занять, комфортні умови, різноманітні релакс процедури. Абонементи вже у продажу! Скоро відкриття!

Спортивно-оздоровчий центр для жінок "Тонус Лайт". Наш центр створений спеціально для жінок будь-якого віку, які завжди хочуть бути в тонусі і мати красиву фігуру. Все це можна отримати на спеціальних тренажерах, при цьому не виснажуючи себе сильними навантаженнями.

Тренажери беруть на себе 80% навантаження, а процес схуднення відбувається у 3 рази швидше, ніж на звичайних тренажерах.

Наші тренажери:
- тонусные столи (6 видів)
- пресотерапія
- сауна-штани та сауна-куртка
- роликовий масажер для всіх частин тіла
- вакуумний тренажер (ефективність в 7 разів більше, ніж у звичайних кардіо-тренажерів)

А так само цілий комплекс масажного обладнання, в тому числі масажне ліжко для релаксації після тренування.

Спорт-клуб LifeFitness в Санкт-Петербурзі — це індивідуальна програма, персональний тренер і швидкий результат! Тонусные столи, роликовий тренажер, баротренажер, лимфоштаны, віброплатформа, кедрова бочка, вакустеп і ще більше 10 різновидів тренажерів, які ефективно виконують всю роботу за вас. Перше пробне заняття безкоштовно!

Клуби мережі «Fitness24» – це сучасні багатофункціональні фітнес-центри. Просторі затишні приміщення, велика кількість тренажерів і класів, басейн і багато іншого – клуби мережі «Fitness24» ідеально підходить всім членам сім‘ї від дорослих до найменших. Гостей чекає повний спектр послуг, серед яких кожен зможе знайти собі заняття за смаком: єдиноборства і функціональний тренінг для чоловіків, аеробні, силові і функціональні заняття для жінок, спортивні секції та ігрова кімната для дітей, а також спеціальні програми для старшого покоління.
Клуби мережі «Fitness24» - це комплекс для тих, хто піклується про своє здоров‘я і здоров‘я членів сім‘ї, цінує час і висока якість!

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

46

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.