Фітнес-клуби Санкт-Петербурга



Фітнес-клуби :

Всього найменувань: 451, Переглядів: 111382

Компанія ТОНУС-КЛУБ® була заснована в 2002 році. Особливістю проекту ТОНУС-КЛУБ® є система SMART-тренувань, одна з основних складових новітньої методики – «Програми 7». Завдяки цьому, заняття в клубах мережі ефективніше звичних фітнес-тренувань і доступні людям різного віку і будь-якої фізичної підготовки.
В ТОНУС-КЛУБ® кожна жінка зможе гарантовано досягти бажаних результатів:
• схуднути без зусиль,
• позбутися від целюліту,
• привести організм в тонус
• і просто добре відпочити з користю для здоров‘я.

Перший у світі фітнес-клуб з підвищеним вміст кисню O2=21%

ACTIVE фітнес клуб пропонує широкий спектр послуг: тренажерний зал з новим сучасним обладнанням, класи аеробіки, spa, салон краси,солярій. Крім того, відвідувач фітнес-клубу в будь-який момент може скористатися допомогою кваліфікованого тренера, який володіє актуальними знаннями.

Загальна площа Клубу близько 2000 кв. м.
Він є абсолютно новим продуктом на ринку фітнес-послуг, що включає всі новітні досягнення в даній області:
• передове, професійне обладнання преміум класу для групових, тренажерних і кардіо залів (PRECOR, HOIST, ICARIAN, LEGEND, IVANKO, багатофункціональна станція від HOIST);
• нові напрямки групових програм і функціонального тренінгу (NEW: VIPER, Core Fitness Roller);
• різні напрямки дитячого фітнесу і багато іншого.

«Joker fitness» - спортивний клуб у метро Електросила. У клубі розташовуються два тренажерних зали, зал групових програм, масажний кабінет, солярій, фітнес бар, чоловіча і жіноча роздягальні та душові. У нас працюють професійні тренери, які мають спортивну освіту, які в разі необхідності складуть для Вас індивідуальну програму тренувань, за якою можна займатися як індивідуально, так і під тренерським контролем.

Студія танців на Ленінському проспекті lady‘s» в місті Санкт-Петербург – це не тільки затишне і комфортне місце, куди можна піти танцювати, а ціла школа, де проводяться цікаві заняття з найрізноманітніших дисциплін. У той же час, фітнес-тренування на Ленінському проспекті, що проводяться в нашій студії, спрямовані не стільки на навчання, скільки на комфортне спілкування, поліпшення стану здоров‘я і отримання позитивних емоцій. Фітнес на Ленінському проспекті «lady‘s» - це команда високопрофесійних викладачів та майстрів, кожен з яких має свій напрямок діяльності. В колективі студії «lady‘s» складаються і досвідчений танцюрист, і грамотний інструктор з фітнесу, і вчитель йоги, а також багато інших фахівців інших профілів. Студія танців та фітнесу «lady‘s» пропонує вам наступні переваги:

цікаві заняття і комплекси вправ, продумані до дрібниць;
націленість на результат;
затишна обстановка;
доступні ціни.

Представляємо Вам революцію у світі фітнесу, яка повністю змінить Ваш погляд на заняття спортом! У нашій затишній студії проводяться індивідуальні заняття з персональним тренером на новітньому бездротовому EMS-обладнання, за допомогою якого Ви зможете досягти будь-яких цілей:
- Нарощування м‘язової маси
- Лікування захворювань суглобів
- Корекція фігури
- Витривалість
- Сила і швидкість
- Зниження ваги
- Оздоровлення
- Реабілітація

Почніть займатися вже зараз, щоб отримати результати, про які Ви мрієте!

Фітнес студія Power-Style відома своїми унікальними комплексними програмами, що не мають аналогів у Росії.

Це програми, спрямовані на спалювання жиру, відновлення форми після пологів, програми для вагітних, для чоловіків, для дітей від 3-х років, а також можливе проведення тренувань, спрямованих на конкретні проблемні зони.

Під час занять вам будуть допомагати висококваліфіковані тренери, які розуміють, як почати розвиток ваших фізичних здібностей, незалежно від вашої підготовки, і зробити вас сильними та витривалими.

Студія обладнана найсучаснішим обладнанням, включаючи високоефективні тренажери Power Plate, які популярні в усьому світі.

Послуги студії:
- тренажерний зал
- заняття для вагітних
- заняття для чоловіків
- заняття для дітей
- лікувальна гімнастика
- професійний масаж
- фітнес-програми
- персональні тренування
- дієтолог
- дитяча кімната

Фітнес клуб нового напряму. Заняття проводяться на сучасному обладнанні: электротренажерах, реформерах, петлях trx, батутах. Основний напрямок клубу - заняття пілатесом на реформерах. Заняття проводяться як індивідуальні, так і групові. Клуб проводить наступні види тренувань: силові, кардіо, стрейчинг.
Тренування сприяють формуванню фігури, тонусу тіла, посттравматичний відновлення, відновлення після вагітності, схуднення, поліпшення спортивних результатів, вирішення проблем з болями в суглобах, спині.

«Афіна» — це затишний велнес-клуб, розташований на 15 поверсі бізнес-центру в п‘яти хвилинах ходьби від ст. м «Парк Перемоги».
Ми проводимо заняття в невеликих групах, а це означає індивідуальний підхід до кожного учасника.
«Афіна» пропонує заняття фітнесом для жінок, танці, практики йоги та секції для дітей.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

46

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024