Фітнес-клуби Санкт-Петербурга



Фітнес-клуби :

Всього найменувань: 451, Переглядів: 111402

Медас пропонує спортивно-оздоровчий комплекс: тонус столи, вакуумні тренажери, пресотерапія, магтитотеррапия. Так само ми пропонуємо лікувальні та профілактичні процедури, такі як: голкорефлексотерапія, гірудотерапія, кріотерапія, фізіотерапія, інфрочервона сауна, турецька сауна.
Особливе місце в медцентрі «Медас» займають масаж і обгортання. Різні масажні техніки, такі як лікувальний масаж, спортивний масаж, лімфодренажний масаж, антицелюлітний масаж в поєднанні з професійною косметикою дають максимальний ефект і дарують максимальне задоволення Вам і вашому тілу.
У нашому медичному центрі розроблені спеціальні лікувально-оздоровчі програми: післяпологове відновлення тонусу тіла для матусь; антицелюлітні програми, антистресові програми, відновлення тонусу та імунітету організму, програми відновлення ваги, програма зниження ваги, програми омолоджування обличчя і тіла.
«Перлиною» центру «Медас» є унікальна в Санкт-Петербурзі соляна печера – найбільш ефективний комплекс для профілактики і лікування захворювань дихальної системи.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024