Фітнес-клуби Санкт-Петербурга



Фітнес-клуби :

Всього найменувань: 451, Переглядів: 115988
Школа Танцю Sozvezdie
Санкт-Петербург , вул. Стародеревенская, 6, корп.1

тел. +7 (911) 767-55-78
Актуально на 01.01.2018
Еверс
Санкт-Петербург , просп. Динамо, 44

тел. +7 (812) 320-95-31
Актуально на 01.01.2018
Экофитнес
Санкт-Петербург , Київська вулиця, 4к1

тел. +7 (812) 407-11-88
Актуально на 01.01.2018

Спортклуб Fresh Fitness знаходиться в одному з престижних і екологічно чистих районів Санкт-Петербурга, біля берегів Суздальського озера. Площа клубу становить 8 тис. м2. Тренажерні зали просторі і комфортні. У спорткомплексі є два басейни. Для відвідувачів клубу передбачена безкоштовна парковка.
Послуги фітнес клубу в Озерцях:

Заняття в тренажерному залі. Кардиотеатр і блокові тренажери.
Групові заняття (розклад). Ви можете відвідати заняття з різних видів аеробіки, функціональні тренінги, заняття з танців різних напрямків, також групи по yoga, pilates і єдиноборств.
Відвідування басейну. Великий басейн, що складається з шести доріжок довжиною 25 м, а також окремий басейн для дітей, площа якого 12х6 метрів. Басейни оснащені сучасною системою очищення води, що є запорукою безпеки наших відвідувачів. У великому басейні проводяться групові заняття з аквааеробіки.
Групові заняття в cycle-студії.
Консультація спортивного лікаря. Фітнес клуб в Озерцях надає професійну консультацію кваліфікованого лікаря та можливість скласти індивідуальну програму тренувань.
Фінська сауна. Комфортні фінські сауни на 200 кг. каменів допоможуть вам розслабитися і відновити сили після наполегливих тренувань.
Хамам.
Настільний теніс.
Просторі роздягальні. Ви можете не турбуватися про збереження своїх речей, оскільки кожен клієнт нашого клубу має власний шафка, надійно закривається на ключ.
Рушники і чиста питна вода надається безкоштовно.
Додаткові послуги:

Персональний тренінг в басейні (аквааеробіка), в тренажерному залі і танцювальної студії
Програма тренувань для вагітних
Кабінет GYROKINESIS ®
SPA-салон
Масаж
Кабінет GYROTONIC®
Солярій
Оренда сейфів і тенісних кортів
Дитячий фітнес і дитяча кімната
Російська парна
Кафе
Вільна зона wi-fi
Fresh Fitness – спорткомплекс, який постійно розвивається і вдосконалюється. Якщо одна з важливих складових вашого життя фітнес, Виборзький район запрошує вас в один з кращих спортклубів - Fresh Fitness.

Наш спортклуб працює для того, щоб подарувати вам заряд бадьорості і гарний настрій – головні складові життя успішної людини!

Преміум клуб з високим рівнем сервісу, надання послуг, зручним місцем розташування, великої термальною зоною включеною у вартість абонемента, безкоштовним масажем, а також кисневим збагаченням повітря (як у лісі, на морі)

1

... 

36

37

38

39

40

41

42

... 

46

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024