Фінансові організації Санкт-Петербурга



Фінансові організації :

Всього найменувань: 105, Переглядів: 53783

Компанія «Острова Неви» - є однією з провідних професійних компаній, що успішно займається наданням послуг в сфері споживчого кредитування, яка почала свою роботу з 2013 року в Санкт-Петербурзі. Наша компанія займає стійке положення на ринку кредитування в Санкт-Петербурзі і Ленінградській області. Багатий досвід та злагоджена командна робота допомагають нам забезпечити високий рівень обслуговування у сфері кредитування.

Компанія «Острова Неви» займає активну позицію на ринку кредитування і відкрита для взаємовигідних партнерських відносин. Ми розширюємо свої можливості не тільки в сфері надання послуг стосуються позики під заставу, але і продаючи і здаючи в оренду зарубіжну нерухомість. Це можуть бути земельні ділянки, будинки, готелі та ін. у будь-якій точці земної кулі.

Онлайн-сервіс по підбору кредитів і позик під заставу ПТС автомобіля «ПТС-позика» пропонує безкоштовну допомогу в підборі кредиту або позики під заставу ПТС транспорту: легкового автомобіля, вантажного або спецтехніки. Партнери «ПТС-позика»: МФО, банки і автоломбарди – їх пропозиції Ви побачите на сайті сервісу, багато з них навіть не забирають ПТС, а автомобіль у всіх випадках залишається у Вас!
З «ПТС-позика» Ви отримаєте можливість підібрати найбільш вигідну пропозицію. При цьому наші партнери обіцяють видачу позики без відмови, деякі з них готівкою безпосередньо в офісі. Або Ви зможете отримати гроші на Вашу банківську карту.
Важливо, що автомобіль повинен бути на ходу, хоч він і не забирається у Вас (Ви можете ним користуватися).
Видача ПТС-позик і кредитів також можлива і індивідуальним підприємцям.
Наша адреса: 194292, Санкт-Петербург, 5-й Верхній провулок, 14
Телефон: +7 (971) 017-21-09
Сайт: https://pts-zaim.com

Фахівці Російської Факторингової Компанії проводять детальний аналіз бізнесу клієнта і проектують оптимальну стратегію, на основі якої клієнт може вести справи найбільш вигідним чином. Російська Факторингова Компанія постійно розвивається, використовуючи інноваційні технології прогнозу і аналізу, піднімаючи рівень продажів клієнта навіть в кризові періоди.

Балтійське фінансове суспільство ...
Санкт-Петербург , 197022, Великий просп., 77

тел. +7 (812) 329-80-25
Актуально на 01.01.2018

1

... 

4

5

6

7

8

9

... 

11

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024