Фінансові організації Санкт-Петербурга



Фінансові організації :

Всього найменувань: 105, Переглядів: 53767

Європейська організація мікрофінансова

«Центр продажу бізнесу» заснований в 2002 році. Фактично Центр ввів на ринок Санкт-Петербурга поняття «бізнес-брокер» в розумінні, яке знайоме підприємцям у всьому світі.

Рекламне агентство «moroshka»
«moroshka» - рекламне агентство, що надає повний комплекс послуг у сфері маркетингових комунікацій: стратегічний консалтинг, креатив, медіа-баінг, інтегровані комунікації, комунікації з digital-центром, PR, активаційний маркетинг, зовнішню рекламу, організацію заходів, польову реалізацію проектів.

Компанія «Axiom Development Group»
Девелопмент – це грамотна і всебічна розробка і реалізація якісних проектів нерухомості. Накопичений професійний досвід дозволяє Axiom Development Group надавати повний спектр послуг у сфері девелопменту нерухомості на території Ленінградської області з 2002 року.

Компанія ТОВ «Альянс»
Бренд «СразуДеньги» належить ТОВ «Альянс». Компанія «СразуДеньги» - це доступні і короткострокові позики фізичним і юридичним особам без застави та поручителів, а для інвесторів - вигідні умови вкладення коштів у перспективний і динамічно розвивається бізнес.

Компанія «ЗЕФС-інвест»
Компанія «ЗЕФС-інвест» здійснює діяльність з управління інвестиціями, надаючи приватним, корпоративним, інституційним та міжнародним інвесторам широкий спектр продуктів і послуг в області прямого інвестування в російську економіку.

Компанія «Глобал Інвест Девелопмент»
Компанія Глобал Інвест Девелопмент спеціалізується на будівництві, управлінні - експлуатації комерційної нерухомості, а також консалтингу і брокериджі. Багатий досвід, щоденна практика на ринку нерухомості СЗФО, індивідуальний підхід до кожного клієнта дозволяють нам успішно вирішувати самі складні і різноманітні задачі.

Приватний кредитор
Санкт-Петербург , пр. Суворовський, 10

тел. +7 (911) 923-92-26
Актуально на 01.01.2018

Кредит, Позика, Позика, Гроші під заставу власності від приватної особи
-Під заставу нерухомості від 2% на місяць,
-Під заставу автомобіля від 4% в місяць,
-Також є «безвідсоткову позику до продажу нерухомості»
-Прийняття рішення в цей же день,
-Аванс або вся сума можливе отримання в день нотаріату.

1

... 

4

5

6

7

8

9

10

11

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024