Фінансові організації Санкт-Петербурга



Фінансові організації :

Всього найменувань: 105, Переглядів: 53851

РОСКАПИТАЛ відкриває для Вас нові можливості погашення кредиту в будь-якому банку РФКомпания РОСКАПИТАЛ представляє нову послугу для фізичних осіб, що дозволяє отримати необхідні вам засоби, зберегти незаплямованою кредитну історію і назавжди позбутися проблем із виплатою всіх видів кредитів,отриманих в будь-якому банку Російської Федерації.

Уклавши договір з РОСКАПИТАЛ, вам потрібно просто один раз оплатити комісію, яка становить певний відсоток від суми отриманого кредиту.

І все! Всі взяті вами зобов‘язання по погашенню кредиту приймає на себе компанія РОСКАПИТАЛ, а ви можете витрачати отримані гроші на свій розсуд. 4 простих кроки до свободи:
1. Складіть кредитний договір з банком або принесіть уже діючий кредитний договір в офіс компанії РосКапитал, або офіційним агенту у вашому регіоні.
2. Дізнайтеся умови погашення вашого кредиту у фахівців компанії.
3. Укладіть договір співфінансування, за яким зобов‘язання перед Вами по виплаті кредиту переходять на компанію РосКапитал.
4. Живіть щасливо!

Кредитний споживчий кооператив «ФинСтандарт» пропонує вигідні умови за вкладами з доходністю до 19% річних. Доступні три ощадні програми терміном від 2 до 24 місяців. Всі заощадження застраховані. Також КПК забезпечує видачу позик під заставу рухомого і нерухомого майна.

Фінансова група ТАК! входить в групу компаній ТА Кредит, і надає такі послуги як:
прийом інвестицій та прийом вкладів.

Довірче управління грошовими коштами.
Фінанси в управління.

Ви довіряєте свої фінанси або активи в управління фізичній або юридичній особі, з метою отримання прибутку.

Прибутковість - від 40-50% в рік.
Мінімальна сума, взята в управління – 300 000 рублів.
Відсоток прибутку - 50/50.

Якщо Ви хочете максимально ефективно вкласти гроші, але у вас недостатньо знань, то існує послуга - Довірче управління фінансами.
Інвестору не потрібно робити будь-яких рішень, пов‘язаних з купівлею-продажем валюти, цінних паперів, акцій та іншого.
Його завдання - знайти професіонала, який буде розпоряджатися його капіталом.

Грошові кошти інвестора знаходяться на торговому рахунку, на який належать саме йому. Керуючий не має ні права, ні можливості проводити за цими рахунками будь-які інші операції (висновок готівки, переклад тощо), крім торгових.

Керуючий має право здійснювати будь-які торговельні операції на свій розсуд, а інвестор має повний доступ до своїх рахунків і моніторингу проведених операцій в режимі онлайн.

Головним способом винагороди управляючого трейдера є виплата % від отриманого прибутку. Як правило, сума відсотків заздалегідь обмовляється і прописується в договорі довірчого управління.

Ми працюємо на міжнародних фінансових ринках з 2006 року і управляємо активами приватних клієнтів. Великий стаж роботи і величезний досвід дозволяє нам з великою вигодою управляти фінансами.

Цілодобове оформлення позики

«Єдине вікно» з супроводу інвестиційних проектів, просування інвестиційного клімату регіону в Росії і за кордоном

Кредитний споживчий кооператив «АФС» Капітал – організація, створена на добровільних засадах для об‘єднання інтересів пайовиків Москви, Санкт-Петербурга і Твері. Члени Кооперативу можуть вигідно вкласти гроші, щоб отримувати стабільний регулярний дохід.Наш Кооператив пропонує вам вигідний і надійний спосіб вкладення коштів на термін від 3 місяців до 2 років.

Отримуйте дохід від 15% до 21% річних

Для Вас вигідно організуємо кредитування під заставу
від приватного інвестора в Санкт-Петербурзі.

КПК «СБЕРФОНД» сьогодні - це надійна і фінансово стійка організація, націлена на динамічний розвиток.
ГК «СБЕРФОНД», в яку входить Кооператив, займається фінансовою діяльністю з 2012 року і має філії в Санкт-Петербурзі, Новосибірську, Красноярську, Іркутську і Барнаулі.
«СБЕРФОНД» видає заставні позики фізичним і юридичним особам, а також пропонує надійне вкладення коштів під високий відсоток.
Страхування заощаджень та відсотки за ним Кооператив здійснює в АСК «Инвестстрах» з видачею іменної страхового поліса.
Вкласти свої заощадження в КПК «СБЕРФОНД» може будь-який житель Росії, при цьому всі документи на будинок доставить кур‘єр, а всі платежі будуть здійснюватися за допомогою банківських переказів.
КПК «СБЕРФОНД» діє в повній відповідності із законами РФ, в тому числі федеральним законом від 18 липня 2009 року № 190-ФЗ «ПРО кредитної кооперації».
Діяльність Кооперативу відбувається під суворим контролем з боку Центрального банку Росії.
Репутація - один з найцінніших активів ГК «СБЕРФОНД», а тому всі зобов‘язання Група компаній виконує вчасно і в повному обсязі, що підтверджується численними позитивними відгуками пайовиків КПК «СБЕРФОНД».

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

11

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024