Електроніка Санкт-Петербурга



Електроніка :

Всього найменувань: 535, Переглядів: 89103

Ми займаємося прямими поставками світлодіодного обладнання на Російський ринок з Китаю.
У перелік продукції, що поставляється входить: світлодіодна стрічка, світлодіодні модулі, світлодіодні лампи, комплектуючі для складання світлодіодних ламп для промислових і офісних приміщень, контролери, конектори і т. д.
З приводу гуртових цін уточнюйте по телефону.
Запрошуємо до співпраці рекламно-виробничі фірми

Наша компанія «Сталь-Електрон» є одним з найбільших постачальників світлодіодного обладнання в Північно-Західному регіоні. Ми пропонуємо обладнання тільки найвищої якості провідних виробників, таких як OSRAM(Німеччина) , Nichia(Японія), Semileds(США). Світлодіодне освітлення економічніше в порівнянні з лампами розжарювання в 50 разів і у 4-16 разів люмінесцентні лампи, безпечний для людей і навколишнього середовища.
Сфера застосування світлодіодів:
Офісне освітлення, вуличне освітлення, промислове освітлення, дорожнє освітлення, ЖКГ світильники, світильники загального призначення, побутове освітлення.
Ми пропонуємо своїм клієнтам
Індивідуальний підхід – співробітники компанії працюють індивідуально з кожним клієнтом, пропонуючи йому оптимальне поєднання знижок, умов поставки та оплати. Також ми надаємо сервісне, гарантійне обслуговування та після гарантійне обслуговування. Будемо раді співпрацювати з вами.

Оптово-роздрібна торгівля торговим обладнанням і програмно-технічними засобами автоматизації магазинів і ресторанів.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024