Електроніка Санкт-Петербурга



Електроніка :

Всього найменувань: 535, Переглядів: 93462

Пріоритетним напрямком діяльності компанії "DIODIX" є виготовлення якісних світлодіодних систем освітлення та їх компонентів за найнижчими цінами за рахунок оптимального високотехнологічного виробництва. Наша компанія працює з усіма регіонами Російської Федерації.

Магазин китайських телефонів і комунікаторів. Великий вибір більш 100 моделей. Є всі відомі бренди. Доставка та самовивіз. Гарантія до 1 року.

Продаж та виготовлення електролічильників

Виробництво і продаж світлодіодних світильників.

ТОВ «Магазин Мобільної Безпеки» (Інтернет-магазин http://moemoe.ru/) займається реалізацією пристроїв і систем, заснованих на принципі GPS-пеленгації, призначених для моніторингу об‘єктів нерухомості, автотранспорту та інших мобільних об‘єктів, в т. ч. людей і тварин.

Товари для здоров‘я та краси, продаж медтехніки від провідних виробників

ТОВ «НВФ «Невський кристал» виробляє малогабаритні переносні електролізні установки ЭПМ продуктивністю від 1 кг до 1000 кг активного хлору на добу, що забезпечують знезараження води питного якості відповідно до вимог СанПиН 2.1.4.1074-01 і дозволяють не витрачатися на привізній хлор.
Установки забезпечують отримання і дозування гіпохлориту натрію концентрацією 7 г/л (0,7%) активного хлору на місці споживання, прості в експлуатації і не вимагають для роботи спеціальних приміщень.

Інтернет магазин Подарунків Багато пропонує купити подарунки на всі випадки життя, будь то День Народження, весілля або Новий Рік. Дивовижні речі і оригінальні подарунки піднімуть Ваш настрій.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024