Електроніка Санкт-Петербурга



Електроніка :

Всього найменувань: 535, Переглядів: 93554

Наша компанія займається поставками і продажем різного радіовимірювального обладнання вітчизняного та зарубіжного виробництва. Можливі поставки нового обладнання та обладнання з консервації.

Ми пропонуємо зі складу та під замовлення аналогові і цифрові осцилографи, частотоміри, генератори високої і низької частоти, генератори імпульсів і спеціальних сигналів, спектроанализаторы, вимірювачі потужності, вимірювачі АЧХ, вимірювач добротності, лабораторні джерела живлення, вольтметри, амперметри, мегаомметры, мультиметри і різне метрологічне обладнання.

Продаж світлодіодних стрічок в Санкт-Петербурзі

Ми займаємося продажем продукції Apple, Samsung, HTC, Nokia, Sony і багатьма іншими брендами. Крім цього можемо запропонувати закачування ігор і програм. Якщо Ви бажаєте щось конкретне, але не можете знайти в нашому Інтернет магазині електроніки, SaleApple радий запропонувати Вам послугу замовлення потрібного гаджета чи аксесуара.

Бутік Vertu СПб пропонує оригінальні телефони Верту в Петербурзі. А сервісний центр здійснює післяпродажне обслуговування і ремонт Vertu.

Сервісний центр оснащений усім необхідним обладнанням всі роботи виконують майстри вищої кваліфікації. Оперативність усунення неполадок забезпечує майстерність фахівців, і вихідне бездоганне заводське якість Vertu.
Діагностика і виявлення проблем провадяться в присутності клієнта, протягом не більш півгодини, ремонт або заміна деталей будуть оперативно проведені протягом 6 годин, з підмінним телефоном Vertu на час обслуговування.
Vertu.spb – це сервіс, за допомогою послуг якої можливі реставрація і профілактичний огляд, швидкий та вигідний викуп, продаж Vertu б/в, з гарантією до 1 року, прошивка і русифікація телефонів, розблокування,
заміна корпусу, дисплея, вікон, перетяжка корпусу шкірою, заміна роз‘ємів і шлейфів, гарантійний ремонт.

Центр вбудованих пилососів Аллавей пропонує фінську техніку та аксесуари по доступній ціні. Комплекти для прибирання, компактний прибиральний шланг, пневмосовкі і пневморозетки - все можна купити в Allaway.

«БУМЕРАНГ» - молода компанія, що динамічно розвивається. Ми пропонуємо послуги з комп‘ютерної підтримки широкого профілю для різних секторів економіки. Ми готові взяти на себе вирішення всього комплексу завдань сфери інформаційних технологій: від налаштування комп‘ютера до розгортання корпоративної мережі
Ми організуємо свою роботу за такими основними напрямками:
• поставка і повне технічне обслуговування комп‘ютерної техніки
• Поставка ліцензійного ПЗ
• Поставка інтерактивного та проекційного обладнання
• Встановлення систем відеоспостереження

Інтернет-гіпермаркет "Вмагазине" почав свою роботу в 2009 році.
Завдяки п‘яти доданком, покупки у нашому магазині завжди вдалі:
1)Зручність та комфорт
Зручний сайт, простий і зрозумілий пошук товару, зручна навігація.
2) Широкий вибір
Завдяки тісній співпраці з великими постачальниками, ми можемо запропонувати широкий асортимент товарів.
3) Низька ціна
У нас завжди є можливість вибору постачальників для конкретного товару. Ми не переплачуємо самі й даємо можливість не переплачувати нашим покупцям.
4) Гарантована якість
Всі товари, представлені в нашому магазині, мають офіційну гарантію від виробника.
5) Високий рівень сервісу
Кваліфікована і швидка допомога в здійсненні покупки. Своєчасна доставка.

Поставка світлодіодної продукції. Лампи, світильники, прожектори для будь-яких приміщень і вуличного освітлення.
Дешево, якісно, надійно.
За цінами заводу виробника.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024