Двері та дверні блоки Санкт-Петербурга



Двері та дверні блоки :

Всього найменувань: 2028, Переглядів: 160579

Завдяки власному виробництву, Ми можемо виготовити міжкімнатні двері з масиву або МДФ індивідуально для кожного проекту. Можлива фарбування по RAL і нанесення різних видів патини. Двері можуть бути не тільки орними, але і відкатами, в залежності від Ваших побажань.
Крім цього Ми пропонуємо виготовлення гардеробних і просто заповнення ніш.

Компанія MWE Buro Russia (ТОВ «МВЕ БЮРО») - офіційний дистриб‘ютор німецької фурнітури MWE в Росії.
Ми пропонуємо високоякісну фурнітуру MWE з нержавіючої сталі для дверей і скляних конструкцій, що сполучає в собі функціональність і привабливий дизайн:
-Комплектуючі для систем розсувних дверей;
-Комплектуючі для систем розсувних дверей;
-Дверні ручки;
-Бібліотечні сходи;
-Комплектуючі душових кабін.

Металеві двері Самурай - кращі сталеві двері від виробника в Санкт-Петербурзі. Теплоізоляція, звукоізоляція, стійкість до механічного впливу.

Компанія «НордФасад» пропонує сучасні будинки під ключ, комплексне проектування, виготовлення і монтаж фасадів будівель, зимових садів та інших закінчених конструкцій, а так само сучасні матеріали для будівництва.

Один з найбільших віконних заводів на ринку Санкт-Петербурга і Ленінградської області пропонує свої послуги з виробництва та встановлення світлопрозорих конструкцій.

Компанія"Патриам" представляє продукцію фабрики дверей RUMAX!
Екологічні та естетичні шпоновані міжкімнатні двері від виробника оптом та в роздріб!!! Різноманітний модельний ряд та кольорова гамма!

Перегородка LAB – компанія-виробник, яка з 2008 року успішно реалізує будівельні проекти із загартованого скла і алюмінію під ключ. У переліку продукції: скляні перегородки та двері, душові, даху, тераси, smart-скло, розсувні системи. Відмінна риса компанії - наявність ліцензії від МНС на монтаж за протипожежним конструкціям з скла, а так само допуск СРО на будівельні роботи.

В магазині «Петербурзькі Двері» Ви можете придбати міжкімнатні двері від виробника і скористатися додатковим комплексом послуг по їх монтажу. При замовленні дверних конструкцій на суму від 15 000 рублів пропонується безкоштовна доставка в СПб.

Фабрика виготовлення дверей. Особливі умови оптовикам і дилерам. Найнижчі ціни в Санкт-Петербурзі

Компанія «Піноккіо» пропонує вам вигідну покупку - міжкімнатні дерев‘яні двері за доступними цінами. Вони відрізняються високою надійністю, ретельно продуманим дизайном, виготовляються з різних порід. Особливою популярністю користуються шпоновані двері, так як володіють оптимальним співвідношенням ціни і якості. Виїзд замірника безкоштовно. Виготовлення нестандартних дверей.

1

... 

4

5

6

7

8

9

10

... 

203

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024