Двері та дверні блоки Санкт-Петербурга



Двері та дверні блоки :

Всього найменувань: 2028, Переглядів: 160621

Здійснюємо розтин всіх типів замків:

Навісних, сувальдних, циліндрових, дискових, кодові, електронних, електромагнітних і електромеханічних.

У нас ви можете замовити вхідні металеві, сталеві або залізні двері, переглянути фото та ціни. Ми продаємо вхідні двері дешево. Після замовлення або виміру вхідних дверей, вже на наступний день ми встановимо вам вхідні двері в Санкт-Петербурзі.

Вартість доставки і установки 2000 руб.

Вхідні двері Петербурга. Купити двері Граніт, Кондор, Гарда, Зеніт і Футура безпосередньо зі складу. Весь модельний ряд завжди в наявності на складі. Ніякої передоплати, тільки після монтажу. ЗАМІРИМО СЬОГОДНІ, ЗАВТРА ПОСТАВИМО!

Компанія «Місто дверей» - компанія, яка успішно розвивається в сфері продажів та обслуговування вхідних та металевих дверей.
Наша компанія рада запропонувати вам широкий спектр послуг з продажу вхідних і міжкімнатних дверей за оптимально вигідними цінами.
Ось вже більше 10 років наша компанія займає впевнені позиції на ринку і надає лише найсучасніші рішення, дозволяючи нашим клієнтам робити замовлення через сайт.

Наша компанія є постачальником сталевих дверей Зеніт в СПб і виробляє фірмову установку в Санкт-Петербурзі і Ленінградській області.

Міжкімнатні двері для дому,офісу і підприємства.

Дверні блоки. Виготовлення дверей з масиву сосни для дому та дачі. Виготовлення віконних блоків для дачі.
Оптова та роздрібна торгівля.

Сталева Лінія - це компанія з продажу та встановлення вхідних дверей. Ми працюємо в основному з продукцією білоруського виробництва, що зарекомендувала себе на нашому ринку як виключно якісна, надійна і довговічна. Білоруські двері - це найкраще співвідношення ціна-якість і високі показники експлуатаційних характеристик. Наша компанія орієнтована на індивідуальний підхід до кожного клієнта та пропонує вигідні умови оплати, доставки, встановлення та гарантійного обслуговування представлених у нас дверей.

КОМПАНІЯ "КДС"

розпочала свою роботу з 01.02.2007 року.
вже десятий рік ми працюємо для вас і сміливо можемо заявити, що ні один робочий день не був витрачений даремно!
наш відділ проектів склав більше 200 вхідних груп і перегородок в Санкт-Петербурзі, Ленінградській області і по Росії.
відділ продажів створив стійку систему збуту Санкт-Петербурга, Ленінградської області і в регіонах.
компанія планомірно розвивається і поступово відкриває регіональних дилерів та представництва.

Вхідні групи для будівель і споруд, автоматичні розсувні двері, а також двері спеціального призначення. Необмежений асортимент з урахуванням побажань замовника. Будь-які розміри, матеріали та дизайн! Власне конструкторське бюро дозволяє розробити індивідуальну конструкцію під будь-який архітектурний проект. Комплектуючі вищого класу, сучасне високотехнологічне Російське виробництво. Доставляємо в регіони.

1

... 

3

4

5

6

7

8

9

... 

203

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024