Двері та дверні блоки Санкт-Петербурга



Двері та дверні блоки :

Всього найменувань: 2028, Переглядів: 160506

Професійна реставрація дерев‘яних дверей і вікон у Санкт-Петербурзі. Утеплення вікон за шведською технологією

Компанія Skaala заснована в 1956 році і є постачальником товарів і послуг серед найбільших підприємств Північних країн, що спеціалізуються на виготовленні вікон і дверей і різних варіантів скління.
Виробництво SKAALA в Спб єдиний фінський віконний завод в Санкт-Петербурзі.

Компанія Skaala один з лідерів по виробництву дерев‘яних і дерево-алюмінієвих вікон, дверей та систем скління в Росії і Скандинавії. Високоякісна фінська деревина, новітнє обладнання плюс професіоналізм працівників гарантують результат, яким ми пишаємося. У широкому асортименті продукції Skaala Ви завжди зможете знайти саме те, що Вам необхідно.

Завмер, продаж, доставка та встановлення Вхідних Дверей в Санкт-Петербурзі і Ленінградській області. Професійний монтаж. Гарантії та захист покупки. Недорого.

Компанія "Алан" - це прямий виробник металевих дверей на замовлення.
Металеві двері продаються за цінами виробництва без дилерських націнок.
Компанія працює як з оптовими покупцями, так і з приватними клієнтами.

Офіційне представництво фабрики дверей Алталия в Санкт-Петербурзі.
У нас ви можете замовити міжкімнатні двері з масиву алтайської берези і сосни за найкращими цінами. Поставки прямо з фабрики дозволяють пропонувати вам найбільш вигідну вартість.
Каталог на сайті включає в себе різні моделі дверей. Також ми виготовимо двері по вашому ескізу.

Алюмінієві двері WinDoors
Санкт-Петербург , 195279, ш. Революції, 88

тел. +7 (981) 838-26-37
Актуально на 01.01.2018

Алюмінієві двері від WinDoors - це якість, надійність, швидкі терміни виконання замовлення і низька ціна в купе з якісними комплектуючими.
Готові запропонувати алюмінієві двері в різних цінових категоріях від "економ" до "бізнес" класу. Підбір комплектації під вимоги замовника та конкретні завдання.
Повний цикл робіт - замір, виготовлення, доставка, монтаж.
Якість нашої продукції підтверджена роками роботи і величезною кількістю наших постійних клієнтів!

Компанія АСМ Двері надає послуги по якісній установці міжкімнатних дверей будь-яких видів, придбаних Вами у будь-якої компанії, а не тільки у нас і наших партнерів. Ми працюємо в Санкт-Петербурзі , Ломоносова, Приозерске, Стрельні, Тосно, Пушкіна, Токсово, Червоному Селі, Гатчині, Виборзі та інших містах і селищах Ленінградської області.
Ми раді Вам запропонувати широкий вибір дверей різного призначення.
Наша компанія допоможе Вам з вибором дверей і фурнітури.

Вхідні та міжкімнатні двері з установкою до Санкт-Петербурга і Ленінградської області

Вектордоорс
Санкт-Петербург , сел. Мале Карлино Пушкінське ш., 20А

тел. +7 (812) 926-26-23
Актуально на 01.01.2018

Виготовлення і установка міжкімнатних дверей в Санкт-Петербурзі
Наша компанія займається виробництвом міжкімнатний дверей вже протягом 7 років. За цей довгий час нами був накопичений великий досвід виробництва цих виробів, як з різних порід дерева, так і з штучних матеріалів. Ми використовуємо для виробництва дверей таку цінну деревину, як дуб, бук, горіх, червоне дерево. Тому всі виготовлені нашою компанією двері чудово вписуються в різноманітний інтер‘єр, в тому числі і самий вишуканий. У той же час, сучасні штучні матеріали дозволяють оформляти і інтер‘єри, виконані в сучасному стилі, і значно знижувати ціну на міжкімнатні двері

Наша компанія займається виробництвом міжкімнатний дверей вже протягом 10 років. За цей довгий час нами був накопичений великий досвід виробництва цих виробів, як з різних порід дерева, так і з штучних матеріалів.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024