Дизайн інтер'єра Санкт-Петербурга



Дизайн інтер'єра :

Всього найменувань: 544, Переглядів: 117609

Художнє і декоративне оформлення приватних і комерційних інтер‘єрів: монтаж та фарбування ліпнини, виготовлення фресок і барельєфів, розпис, фасадний декор. У продажу фотошпалери, друковані фрески, декоративні елементи.

Студія скла "Vitrum"
www.stvitrum.ru
stvitrum@mail.ru
+7 (812) 7-150-150
Конструкції зі скла, кераміки, дзеркала
- дизайн
- проектування
- виготовлення
- монтаж
- післягарантійне обслуговування
Продукція:
Сходи з скла
Двері зі скла
Вхідні групи
Перегородки зі скла
Огорожі зі скла
Леєрна огорожа
Підлоги і перекриття із скла
Дзеркальні панно
Дзеркала
Дзеркальна плитка
Кухонні фартухи зі скла
Картини на склі
Душові кабіни зі скла
Перегородки для ванної з скла
Екрани для ванної з скла
Екрани для радіаторів, камінів зі скла
Меблі зі скла
і. т. д
Запрошуємо до співпраці як приватних дизайнерів і архітекторів, так і дизайн - студії, архітектурні бюро. Маємо великий досвід роботи за проектами. Втілимо в реальність сміливі рішення по організації простору!

Архітектурне бюро Борщ - не просто ще одна архітектурна майстерня, а новий для Петербурга освітньо-просвітницький проект. Основа нашої роботи — архітектурне проектування і дизайн, але мета нашого бюро набагато глобальніше — розширити межі розуміння архітектури і мистецтв.

Розробка дизайну інтер‘єрів квартир, заміських будинків та комерційної нерухомості.

Lege Artis — інтер‘єрна компанія повного циклу, яка пропонує своїм клієнтам широкий спектр послуг по створенню інтер‘єру від архітектурного проектування до підбору аксесуарів.

Сайт приватного дизайнера інтер‘єрів Наталії Молчанової (Семенова). Дизайн інтер‘єрів в Санкт-Петербурзі і Ленінградській області. Замовити дизайн проект приватних і громадських інтер‘єрів у різних стилях можна, залишивши заявку на сайті.

На сайті представлено велике портфоліо реалізованих і ескізних проектів інтер‘єрів приватного дизайнера. Галереї зображень по кожному проекту супроводжуються докладними описами. Ви можете ознайомитися з складом дизайн проекту інтер‘єрів та дізнатися ціни на нього. Сторінка сайту, присвячена дизайн проекту, представляє проект інтер‘єрів котеджу в повному складі у вигляді ескізів та робочої документації по проекту. На сторінках сайту розміщена інформація про послуги дизайнера інтер‘єрів та опис етапів створення дизайн проекту. Статті про стилістичні напрями в дизайні інтер‘єрів допомагають визначитися зі стилем майбутнього інтер‘єру. У статті представлено докладний опис інтер‘єрів у класичному стилі, в сучасному стилі еклектики, дано опис робіт з авторського нагляду над проектом. Історія одного дизайн проекту інтер‘єрів будинку від стадії дизайн-проекту до фотографій реалізованого проекту наочно демонструє всі етапи створення авторських інтер‘єрів.

«Натяжникофф» пропонує повний комплекс послуг з виробництва та встановлення натяжних стель в Санкт-Петербурзі і Льон. області. Замір приміщення, доставка готового стельового покриття, монтаж (у тому числі складний), прибирання сміття. Всі види натяжних стель ПВХ, тканинні, багаторівневі. Співпрацюємо з європейськими виробниками. 48 годин – і Ваші нові стелі радують око. Гарантія – 15 років. Даємо знижку на другий і третій замовлення.

Дизайн студія Олівія займається проектуванням інтер‘єрів житлових і комерційних приміщень. Ми працюємо по всій Росії!

Ремонт і обробка під ключ з матеріалами, безкоштовний дизайн-проект, докладні фототчеты

дизайн інтер‘єру, диазйн інтер‘єру квартир,дизайн інтер‘єру кухні,дизайн інтер‘єру фото,дизайн квартир, дизайн будинку, дизайнер інтер‘єрів, приватний дизайнер, дизайнер інтер‘єру, інтер‘єри квартир, ландшафтний дизайнер, дизайн ресторану, дизайн кафе, дизайн магазину, промисловий дизайн,дизайн кімнати, дизайн кухні, дизайн проект, інтер‘єр квартири, квартирне питання,ландшафт

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

55

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024