Дизайн інтер'єра Санкт-Петербурга



Дизайн інтер'єра :

Всього найменувань: 544, Переглядів: 117615

Glassika розробляє, проектує і виробляє предмети інтер‘єру, меблів, предмети мистецтва і декору зі скла, карбону. Скляні двері, скляні перегородки, вироби зі скла, меблі зі скла, дзеркала, вітражі, фьюзинг.

Основний напрямок діяльності компанії «Green Wall» – вертикальне озеленення будь-якого інтер‘єру (торговельні зали, офіси, квартири, ресторани). Оформлення стін за допомогою зелених рослин надає приміщенню унікальність і оригінальний вигляд. Професійне озеленення допомагає створити сприятливий мікроклімат, завдяки чому зміцнюється імунітет і підвищується працездатність.

IDGR Interior Design group. Наша компанія займається розробкою дизайну інтер‘єру квартир, інтер‘єрами будинків, офісів. Компанія IDGR отримала популярність завдяки тому, що наші роботи відрізняються від інших своєю оригінальністю, якістю і новизною.

Дизайн-студія інтер‘єрів Interior In Studio пропонує послуги: Проектування, дизайн інтер‘єру, розробка та реалізація дизайн-проектів житлової і комерційної нерухомості. Комплектація об‘єктів матеріалами і обладнанням, меблями і декором.
Супровід об‘єктів:
Авторський та технічний нагляд за будівництвом. Виконуємо повний комплекс ремонтно-будівельних, ремонтно-оздоблювальних та інженерних робіт. Оформлення інтер‘єру декором - декорування.
Індивідуальний підхід. На комплексні роботи гнучка система знижок!
8-921-933-13-81
www.ininteriorstudio.com

Розробка дизайн проекту інтер‘єру , будівельно-оздоблювальні роботи.
Індивідуальний підхід і особливу увагу мелачам при проектуванні інтер‘єру квартири, приватного будинку або громадських зон.

Інтернет-магазин модульних картин.

- комплектація дизайн-проектів, декорування інтер‘єрів (добірка меблів, освітлення, текстилю, шпалер, аксесуарів, погляд професіоналів на поєднання, фактури, кольору, стилю)
- дизайн проектування (перепланування, робочі креслення, 3D візуалізація)
- професійна будівельна бригада
- ведення проекту і авторський нагляд до моменту вашого заселення

Дизайн-студія "Soleildesign" спеціалізується на розробці дизайну інтер‘єрів з 2001 року. Наші дизайнери - професіонали з архітектурною освітою та багаторічним досвідом! Ми використовуємо у своїй роботі найновіші світові тренди і тенденції інтер‘єрного дизайну, застосовуючи їх при проектуванні як житлових приміщень - квартир, котеджів і будинків, так і громадських - офісів, ресторанів, кафе, магазинів.
Ми гарантуємо індивідуальний підхід до кожного проекту, в якому можна втілити найсміливіші ідеї, і розробити його в будь-якій стилістиці. Наше завдання - оригінальний дизайн-проект з максимально функціональними плануваннями, витриманістю стилю і повним контролем всього процесу будівельних та оздоблювальних робіт.
При незмінно високій якості послуг, ви будете приємно здивовані нашими цінами!

Студія Stages здійснює всі види послуг щодо створення дизайн-інтер‘єру. У нашій групі компаній ви можете замовити дизайн-проект житлового та громадського приміщення, провести узгодження перепланування. Також ми пропонуємо інженерне проектування, комплектацію об‘єкта необхідними матеріалами і виробляємо всі види будівельних робіт. STAGES – це бренд, що об‘єднує комплекс послуг по створенню оптимального простору для життя, роботи і відпочинку.
Працювати з Stages дозволить Вам:
Знизити фінансові витрати - ми детально опрацьовуємо всі деталі проекту до початку його реалізації
Скоротити терміни будівництва - ми комплексно оптимізуємо робочий процес
Мінімізувати тимчасові і емоційні витрати – ми проводимо повний цикл робіт. З Вами завжди на зв‘язку Ваш дизайнер і персональний менеджер.

STAGES. Те, що ми створюємо сьогодні, буде нашим завтра

Студія Турбодизайн розробляє інтер‘єрні та ландшафтні проекти, дизайнерські і арт об‘єкти, а також малі архітектурні форми. Більше 12 років ми працюємо для вас.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

55

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024