Дизайн інтер'єра Санкт-Петербурга



Дизайн інтер'єра :

Всього найменувань: 544, Переглядів: 117675

Компанія ИНВЕНТО пропонує повний цикл послуг з виготовлення кухонного фартуха із загартованого скла з фотодруком. Надається великий каталог зображень для будь-якого інтер‘єру http://www.invento.spb.ru/gallery/info/130 - вибір за вами! Є можливість використовувати зображення замовника.
Вартість виробу залежить від довжини цілої панелі і становить в середньому 7500 руб за кв. м
Скло для фартуха використовується загартоване, при бажанні замовника - прояснена.
Зробіть дизайн кухні ексклюзивним зі скляними фартухами від ИНВЕНТО!

Компанія виробляє проектування та монтаж натяжних і багаторівневих стель будь-якої складності, ремонт, дизайн освітлення, сервісне обслуговування (в тому числі злив води, що накопичилася між натяжною стелею і стельової плитою). Ви завжди можете проконсультуватися у фахівців "Омега" з усіх питань, що стосуються натяжних стель і викликати майстра на дім.

Студія заснована італійським архітектором і дизайнером Себастьяно Джентіле випускником Факультету архітектури "L. Quaroni" Університету Риму «La Sapienza». Себастьяно працював над дизайном інтер‘єрів державних установ і резиденцій класу люкс в Європі і на Близькому, зараз живе і працює в С-Петербурзі.
Ми працюємо в класичному і неокласичному стилі, з задоволенням перетворимо Вашу квартиру або будинок в італійську казку! Ціни доступні, якість європейське! За бажанням можливі унікальні рішення з декорування стін, стель, підлог, а також дизайн фасаду будинку в класичному італійському стилі. У нашому портфоліо також є ресторани.
Будь ласка, відвідайте наш сайт для отримання додаткової інформації.

Розробка дизайну інтер‘єру громадських і торговельних приміщень: салонів, бутиків і магазинів, офісів, перукарень і салонів краси, барів та кафе. Крім дизайну інтер‘єру ми пропонуємо послуги з комплексного оснащення приміщень, а також дизайн, проектування і виробництво торгового обладнання і меблів.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024