Агентства нерухомості Санкт-Петербурга



Агентства нерухомості :

Всього найменувань: 2874, Переглядів: 268002

Весь спектр послуг на ринку комерційної та житлової нерухомості Санкт-Петербурга і Ленінградської області!

Оренда нерухомості без посередників.
В нашій Базі зібрані варіанти квартир і кімнат, що здаються в оренду в Санкт-Петербурзі безпосередньо від власників!

Ми беремо інформацію із закритих джерел, які використовують всі агентства нерухомості. Також щодня ми переглядаємо більше 500 оголошень про оренду квартир та кімнат у соціальних мережах, дошках оголошень, крім того, багато власників співпрацюють з нами, телефонують і повідомляють інформацію про своїх квартирах і кімнатах що здаються в оренду.

Наша диспетчерська служба перевіряє, чи дійсно це приватне оголошення, уточнюють додаткові умови та побажання власників і розміщують оголошення в нашій БАЗІ.

Кількість варіантів постійно зростає за рахунок залучення нових джерел інформації. Зручний інтерфейс дозволяє максимально швидко зібрати необхідну інформацію. Наш проект створений для Вас!

Продаж : Житлова, комерційна, Заміська , Новобудови, Закордонна нерухомість.
Оренда: Житлова, комерційна, Заміська.
Будівництво: Малоповерхове будівництво на території міста Санкт-Петербурга і Ленінградської області, проектування.
Послуги: Супровід угод, пов‘язаних з відчуженням нерухомого майна. Приватизація, обмін, представлення інтересів в суді, Розселення, Сімейні спори, Спадщину, Земельне господарські роботи, Геодезія, Межування, Переведення в нежитловий фонд, Управління нерухомістю, Боргові кредитні суперечки, Ведення переговорів з забудовниками (Перевірка документації та мінімізація ризиків). Тісна співпраця з Державними організаціями!!!!!

Вам належить продаж, купівля або оренда квартири? Необхідно за короткий період знайти гарне приміщення під офіс? Вибираєте агентство нерухомості в Санкт-Петербурзі, у якого є велика база даних об‘єктів нерухомості? Російський ринок переповнений пропозиціями послуг від агенств і приватних осіб, що займаються операціями з нерухомим майном. Перше, що привертає недосвідчених покупців у здійсненні операції без посередників – вартість. Однак не все так просто.

Засоби масової інформації щодня поповнюються історіями про те, як шахраї обманюють громадян, пропонуючи їм продати або придбати квартиру. Як не стати жертвою? Як правильно продати нерухомість в Санкт-Петербурзі або купити будинок, заощадивши час і уклавши найбільш вигідну угоду? Як недорого зняти квартиру або орендувати офіс в хорошому районі? Якщо Ви всерйоз задумалися над цими питаннями, оптимальним рішенням стане звернення до професійним ріелторам. До тих, хто вміє захистити інтереси клієнта і забезпечити повну безпеку угоди, швидко виявляє можливі ризики і знаходить надійне пропозицію, має велику базу нерухомості в Санкт-Петербурзі та регіонах. Будь-яка операція з нерухомістю стане приємною і простою процедурою, якщо Ви будете впевнені в тому, що Вашу угоду супроводжує фахівець агентства, який володіє всіма необхідними знаннями, досвідом і зможе відстояти Ваші права.
Професійне агентство нерухомості в Санкт-Петербурзі , крім базових послуг, завжди зможе надати грамотну консультацію з питань купівлі-продажу і інших операцій з нерухомістю. Якщо Ви хочете оцінити компетентність ріелтора, задайте йому кілька запитань. Так Ви зможете оцінити рівень володіння інформацією та прийняти рішення про можливість співпраці. Досвід ріелторської діяльності безпосередньо впливає на повноту та актуальність даних, що надаються компанією при купівлі нерухомості в Санкт-Петербурзі, відгуки свідчать про якість роботи співробітників.

 

Агентство нерухомості - первинна, вторинна, комерційна і заміська нерухомість Санкт-Петербурга і Ленінградської області. Оренда квартир комфорт, бізнес, преміум класу. Завжди найкращі пропозиції!

Ми допоможемо знайти те, що підходить саме для вас і запропонуємо всі можливі актуальні пропозиції в місті.
- Купівля нерухомості в Санкт-Петербурзі
- Продаж нерухомості в Санкт-Петербурзі
- Оренда нерухомості в Санкт-Петербурзі
- Іпотечне кредитування, сприяємо в отриманні. 36 банків-партнерів.
- Юридичні послуги та консультації
- Операції з комерційною нерухомістю.
- Ми завжди гарантуємо законність та чесність угоди
- Індивідуальний підхід до кожного клієнта.

Ми пропонуємо не послуги – ми пропонуємо результат!

НІК-експерт – офіційний оператор Військової іпотеки.
Компанія допоможе вам здійснити операції з нерухомістю.
Відмінною особливістю НІК-експерт є повний супровід всіх процесів: від вибору об‘єкта іпотечного супроводу та підписання договорів, до юридичного супроводу у разі звільнення військовослужбовця або стягнення неустойки з забудовника.
Будьте впевнені, що компанія буде з вами на зв‘язку 24 години на добу. Компанія дуже давно працює з військовослужбовцями і вже заслужила довіру.

Центр нерухомості «Прем‘єр Естейт» - сучасна компанія надає ріелторські послуги в Санкт-Петербурзі і Ленінградській області. Зараз ми стабільно працюємо по основним напрямкам ринку нерухомості та юридичних послуг, сучасні технології і професійний досвід співробітників нашої компанії дозволяють швидко і на високому рівні вирішити будь-які поставлені завдання.
Купівля, продаж, обмін, оренда квартир, комерційною, елітної та заміської нерухомості
Ми допомагаємо нашим клієнтам продати або купити квартиру в Санкт-Петербурзі швидко і вигідно. Якщо вам потрібно здати в оренду, найм, власну квартиру або кімнату, офісне або торгове приміщення, то наші кращі фахівці з оренди допоможуть зробити це в найкоротші терміни і за максимальну ціну.

Агентство нерухомості «Статус» займається реалізацією нерухомості
в нових і будинках, що будуються Санкт-Петербурга і Ленінградської області.

Основними напрямками нашої компанії є: житлова будується нерухомість,
комерційна будується нерухомість і нерухомість на вторинному ринку.

Досвідчені фахівці допоможуть вам підібрати найбільш вигідні пропозиції з усіма можливими знижками на ринку нерухомості. Повний супровід угоди: від підбору до покупки.

Ми працюємо за прямим договором із забудовниками, тому комісійну винагороду за наші послуги для вас завжди 0%!

Комерційна нерухомість Санкт-Петербурга і Ленінградської області

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024