Агентства нерухомості Санкт-Петербурга



Агентства нерухомості :

Всього найменувань: 2874, Переглядів: 268299

Агентство нерухомості «РОСЛЕКС» пропонує широкий вибір офісних приміщень в бізнес-центрах Санкт-Петербурга. Ми допоможемо підібрати для вашої компанії офісне приміщення БЕЗ КОМІСІЇ з урахуванням ваших побажань.
Ви також можете вибрати торгові, офісні та складські приміщення, що знаходяться у власності компанії. Приміщення надаються в довгострокову оренду і продаж. Ви можете залишити заявку на покупку або оренду по телефону або відвідати наш сайт

"Агентство Нерухомості Радник" має бездоганну репутацію на ринку нерухомості і є заслуженим членом некомерційного партнерства "Санкт-Петербурзької палати нерухомості".
Кваліфіковані співробітники агентства,мають безцінний досвід робіт і не залишать Вас без уваги, незалежно від складності Вашого питання, мають досвід успішних продажів об‘єктів нерухомості та активну життєву позицію, індивідуально, професійно і відповідально підходять до кожного клієнта.
З найменшими витратами і великим успіхом, ми вирішимо Ваші проблеми і надамо вам повний спектр ріелторських послуг.

На ринку з 2001 року

Агентство елітної заміської нерухомості «Еко-Курорт» реалізовує елітну заміську нерухомість з 2007 року. У нас найбільший земельний банк в елітному Курортному районі (більше 50 варіантів ділянок ІЖС!). Більшість дільниць розташовані в таких респектабельних місцях як Репіно, Комарово, Сонячне, Сестрорецк, Зеленогірське. Є ділянки в Ушково і Смолячково.
Другий напрямок - продаж готових котеджів в престижних передмістях Санкт-Петербурга. Більшість заміських будинків мають евроотделку, всі зручності, комунікації, респектабельний зовнішній вигляд.
Для іногородніх клієнтів надаємо VIP-послуги: зустріч в аеропорту, машина з особистим водієм, заселення в хороший готель, робота з персональним менеджером, юридичний супровід.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024