Агентства нерухомості Санкт-Петербурга



Агентства нерухомості :

Всього найменувань: 2874, Переглядів: 268088

BPI Group (Єдиний Центр Переуступок) була першою і залишається єдиною в Петербурзі компанією, яка спеціалізується на угодах Цесії - переуступка прав вимоги. Сьогодні наша база переуступок включає понад 500 квартир і є головним інструментом роботи більшості ріелтерських компаній міста. Ми успішно провели понад 300 угод цесії, включаючи такі складні випадки, як продаж квартир з іпотекою або непогашеної розстроченням. Все це дає нам право заявляти, що ми знаємо про переуступку все!
Сьогодні ми пропонуємо квартири в новобудовах не тільки з переуступки, але і ексклюзивно від забудовника, працює підрозділ вторинної нерухомості.

На відміну від тих, хто тільки робить перші кроки на цьому непростому поприщі, ми пропонуємо клієнтам:
• Колосальний досвід і професіоналізм. Наші фахівці працюють в сегменті переуступки з 2010 року і накопичили унікальний багаж знань і досвіду. Ми пропонуємо комплексну послугу супроводу Цесії від підбору відповідного варіанту до реєстрації договору в УФРС.
• Швидку купівлю або продаж квартири. Ми співпрацюємо з усіма провідними ріелтерськими компаніями міста, тому, працюючи з нами, ви працюєте більш ніж з 200 агентствами – такого не запропонує жодна компанія Санкт-Петербурга!
• Унікальну Базу Переуступок – предмет нашої гордості! Сьогодні в ній більше 500 варіантів квартир у всіх районах Санкт-Петербурга і області, у різних цінових категоріях і на різних стадіях готовності, при цьому дешевше, ніж аналогічні квартири від забудовника.
• Відсутність проблем в майбутньому. В нашу базу потрапляють квартири тільки від надійних і перевірених забудовників.
• Гнучкий індивідуальний підхід до кожного клієнта. Для нас немає шаблонів, ми розуміємо, що кожна людина і її потреби - унікальні.

Компанія Bright Rich | CORFAC International надає повний спектр брокерських та консалтингових послуг в сегменті якісної складської, індустріальної та офісної нерухомості Санкт-Петербурга і Північно-Західного регіону.
У своїй роботі Bright Rich | CORFAC International дотримується провідних світових традицій ведення бізнесу та роботи з клієнтами. За роки існування компанія зарекомендувала себе як надійний бізнес-партнер, що забезпечує індивідуальний підхід до кожного клієнта.

Constanta Real Estate
Санкт-Петербург , 195197, вул. Замшина, 38

тел. +7 (967) 343-30-99
Актуально на 01.01.2018

* Нерухомість Санкт-Петербурга і Льон.області (купити, продати, зняти, здати). Оренда квартир, кімнат, комерційних приміщень. Купівля, продаж житлових і комерційних об‘єктів. Новобудови, вторинне житло.
* Зарубіжна нерухомість (Чехія, Австрія, Німеччина, Болгарія, Єгипет, Франція, Італія, Іспанія, Туреччина та інші країни)
* Купівля, продаж, оренда, обмін.
* Всі операції з нерухомістю.
* Довірче управління нерухомістю.

E3 Group – великий гравець петербурзького ринку з великою кількістю різних напрямів – від девелопменту та інвестицій до накопичувального страхування життя та благодійності.

Оренда квартир та кімнат у Санкт-Петербурзі без посередників

Компанія заснована в 1997 році. Основними напрямками діяльності є Facility та Property Management, експлуатація і обслуговування, управління прибутковістю об‘єктів комерційної нерухомості Санкт-Петербурга. Компанія обслуговує готельні комплекси, виробничо-складські парки, бізнес-центри. На її рахунку понад ста реалізованих проектів. Компанія використовує ефективні моделі управління, має солідний досвід і високий професіоналізм.

Наші фахівці мають за плечима солідний багаж знань і досвіду. Ми успішно надаємо послуги на всіх сегментах ринку Санкт-Петербурга і Ленінградської області. Назва нашого агентства має особливий сенс. По-перше, зубр — найбільша в Європі, сильний, спокійний і благородна тварина. Також, як і наш символ, ми завжди діємо у відносинах з нашими клієнтами і колегами: спокійно, доброзичливо і благородно. Наші плани: вирости в сильну і велику компанію.

Повний комплекс послуг у сфері нерухомості: купівля-продаж, іпотека, мат.капітал, оренда, субсидії, розселення, приватизація і т. д. Повний юридичний супровід будь-якої угоди з нерухомістю! Всі новобудови за цінами забудовників!

Допомога власникам продажу нерухомості. Підготовка нерухомості до продажу, організація рекламної кампанії, фіксація покупця та проведення операції. Вам залишається тільки вибрати покупця, який у розумний строк запропонує Вам максимальну ціну за вашу нерухомість.
Безкоштовний підбір і бронювання квартир в новобудовах за цінами забудовників з урахуванням їх знижок та акцій. Тільки перевірені надійні забудовники. Супровід угоди до моменту отримання ключів.

Спектр послуг агенції "РЕАЛ" включає різні дії з житловою та комерційною нерухомістю в Санкт-Петербурзі: будь-які операції на вторинному ринку, пошук квартир в новобудовах, оренда житла, послуги з іпотечного кредитування, управління нерухомістю та консалтингові послуги.

1

... 

5

6

7

8

9

10

11

... 

288

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024