Психотерапевтична допомога Москви



Психотерапевтична допомога :

Всього найменувань: 305, Переглядів: 31587

Лікування гіпнозом і гіпнотична діагностика складних захворювань дітей (з 1 року життя), підлітків та дорослих. Творчий гіпноз. Дослідження гіпнотичних станів

Психологічне консультування та психотерапія. Сімейний психолог. Дитячий психолог. Допомога при депресії, безсоння, страхи, невпевненість у собі, проблеми в особистому житті і на роботі.

Психологічний Центр «Тут і Тепер» - найстаріша приватна психологічна консультація Москви. Ми працюємо для вас з 2001 року. У центрі проводяться індивідуальні консультації, індивідуальна та групова психотерапія для дорослих і дітей. Ми консультуємо керівників і менеджерів організацій з питань оцінки персоналу та вирішення конфліктних ситуацій. Навчаємо практичної психології професіоналів і людей без спеціальної освіти, які хочуть застосовувати психологічні знання на практиці.

Опис:«Psychology for» — приватний центр психологічної підтримки. Це команда психологів і психотерапевтів високої кваліфікації, члени московської психоаналітичної майстерні (МПМ), доценти і кандидати психологічних наук, які паралельно займаються викладацькою та науковою діяльністю.
Тут ефективно вирішують різні проблеми своїх клієнтів — допомагають вийти з депресії, розібратися у важких сімейних та дитячо-батьківських відносинах, зробити стрибок в плані особистісного і кар‘єрного зростання, подолати алкогольну залежність, позбавитись від панічних атак, вилікуватися від безсоння і любовної залежності, грамотно пережити розлучення, подолати самотність.
Для клієнтів створені максимально комфортні умови, суворо дотримується анонімність.

Послуги професійного психолога. Робота з дітьми, дорослими, сімейними парами.

Некрылова Віта Віталіївна — дипломований психолог, що працює з проблемами особистості і сімейних відносинах. Психологічна допомога в складних моментах в сім‘ї. Рішення проблеми самотності, незадоволення собою. Консультація в питаннях одностатевої любові. Сеанси психологічного розвантаження, висновок з депресії, позбавлення від неспокійних станів.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

31

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024