Психотерапевтична допомога Москви



Психотерапевтична допомога :

Всього найменувань: 305, Переглядів: 31616

У Психотерапевтичному центрі «Практика» працюють два відділення: психологічної та психіатричної допомоги, фахівці яких готові допомогти тим, хто турбується про себе або зіткнувся зі складною або тупиковою ситуацією.

Центр психотерапевтичної допомоги «Практика» — це місце, де люди вчаться краще розуміти себе і оточуючих, отримують навички самоаналізу та управління своїми емоціями, починають нове життя. Невеликий недержавний центр об‘єднав фахівців, допомога яких час від часу необхідна всім.

Сертифіковані психологи, психотерапевти та психіатри, доктори та кандидати наук, допоможуть Вам у вирішенні складних життєвих ситуацій. Маючи більш ніж 15 річний досвід практичної роботи, вони діють тактовно і зі знанням справи.

Спокійна, майже домашня атмосфера Центру допоможе Вам зняти напругу. Ми дотримуємося принципів конфіденційності та отриману інформацію використовуємо лише в інтересах клієнта.

У деяких ситуаціях буває зручніше викликати спеціаліста додому. Таку послугу надають психотерапевт і психіатр нашого Центру. Виклик можна оформити у секретаря по телефону.

У Психотерапевтичному центрі «Практика» працюють два відділення: психологічної та психіатричної допомоги, фахівці яких готові допомогти тим, хто турбується про себе або зіткнувся зі складною або тупиковою ситуацією.
У нашому Центрі надається послуга по проведенню психологічної експертизи у справах, пов‘язаних із сімейними суперечками про виховання, місце проживання дитини при роздільному проживанні батьків, суперечками про позбавлення батьківських прав, поновлення в правах, усиновлення, з захистом інтересів дитини.

Центр психологічного розвитку - місце, об‘єднало психологів, психотерапевтів, арт-терапевтів та інших спеціалістів для психологічної допомоги дітям та дорослим. Наші групові заняття та індивідуальні консультації допоможуть вам почати краще розуміти себе та інших і вибудовувати більш міцні відносини з оточуючими. Онлайн запис на консультацію, запис в групу, запис на лекції та майстер-класи. Відомості про компанію.

Вирішити будь-які життєві проблеми, знайти вихід з тупикових ситуацій, поділитися своїми переживаннями з грамотним фахівцем, повернути емоційну рівновагу – ці і багато інші послуги психологічної допомоги в Москві в центрі «Happiness». Дитячий психолог. Погодинна оренда кабінету психолога для початківців і практикуючих фахівців.

Ezonika
Москва , вулиця Шаболовка, 34

тел. +7 (903) 720-64-42
Актуально на 01.01.2018

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

31

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024