Перевезення негабаритних вантажів Москви



Перевезення негабаритних вантажів :

Всього найменувань: 201, Переглядів: 34676
Негабарит, ТОВ
Москва , вул. Кулакова, 15, оф. 4

тел. 8 (904) 582-52-06
Актуально на 01.01.2018

Доставка будь-яких негабаритних вантажів , від 20 до 100 нонн, машини супроводу, будь-яка форма оплати, телефонуйте

Компанія «ТД Альянс» пропонує всім компаніям і приватним особам професійний сервіс по організації перевезень вантажів по Москві, Московській області, а також з будь-яким іншим регіонам Російської Федерації. Напрацювавши стабільних партнерів у всіх великих містах Російської Федерації, компанія надає ряд гарантованих, безпечних і надійних послуг з організації авто - і ж/д перевезень. Співробітники транспортної компанії мають великий професійний досвід у логістиці та перевезення вантажів.

Перевезення вантажів автотранспортом по Росії в будь-які регіони: Центральному регіону, Південь Росії, Урал, Далекий Схід( Амурська область, Іркутська область) ХМАО, ЯНАО.
Автотранспорт: Єврофури 20 тн 90 куб, Бортові довгоміри 20 тн. (довж. 13.6 метрів, 16.5 метрів) Трал 0.5 з аппарелями. Оформлення дозволу на негабаритний вантаж.

Техколонна.ги - організація по наданню послуг з оренди спецтехніки з великим досвідом і власним автопарком будівельної техніки. Оренда спецтехніки по Москві і області.

Організація доставки будь-яких вантажів в будь-яку точку РФ і ближнього зарубіжжя. Негабарит,рефрижератор,трал,цистерна або просто тент не має значення. Нам під силу доставка будь-якої складності!

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

21

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024