Перевезення негабаритних вантажів Москви



Перевезення негабаритних вантажів :

Всього найменувань: 201, Переглядів: 34677
Авто-Аврал
Москва , вул. Привольная, 49, корп.1

тел. +7 (925) 506-29-01
Актуально на 01.01.2018

Перевезення Велосипедів

Перевезення піаніно по Москві і області. Настроювання інструментів, скупка старих моделей.

Послуги вантажників, офісні і квартирний переїзд

Група компаній КРАФТТРАНС – великий гравець на ринку міжнародних вантажних перевезень. Сьогодні наша мережа філій представлена офісами в Росії, Білорусі та країнах Європейського Союзу. Розробляючи нові рішення в області доставки вантажів, ми пропонуємо оптимальні транспортні схеми нашим клієнтам.

Здійснюємо перевезення негабаритних і великовагових вантажів по Москві і РФ. Власний автопарк низькорамних автомобілів. Великий досвід роботи.

Пропонуємо послуги по організації переїзду в Москві і Московській області. У нас працюють досвідчені вантажники. Інформацію вартості послуг можна подивитися на online-perevozka.ru. Зателефонуйте нам за телефоном 8 (495) 543-84-83.

Доставку нестандартної продукції по території всієї країни виконає «Негабаритная транспортна компанія». Для доставки негабаритних вантажів по Росії використовують спеціалізовану автомобільну техніку. Це багатоосний транспортні платформи і низькорамні трали. Такий автомобіль з причепом важковаговиком успішно долає будь-які відстані. Він здатний швидко перевезти негабарит в населені пункти, з якими відсутнє залізничне і авіаційне сполучення. Сьогодні, завдяки грамотної логістики, автомобільні негабаритні перевезення по Росії стали безпечними, зручними і ефективними.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

21

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024