Вивчення іноземних мов Москви



Вивчення іноземних мов :

Всього найменувань: 680, Переглядів: 94469

Центр іноземних мов «LINKS» пропонує ефективні мовні курси англійської, німецької та французької мов для дорослих і дітей в Москві, біля метро " Жовтневе Поле і Полежаевская. Вигідні ціни та професійні педагоги.

Курси іноземних мов при Московському інституті економічних перетворень: англійська, німецька, французька, іспанська та італійська мови.

Курси англійської мови / Репетитори з англійської мови р. Москва, ст. метро: Пролетарська, Кузьминки, Селянська застава, Дубрівка, - English for you | Англійська для Вас! - en4u.ru (інтенсив, бізнес-курси, спецкурси, підготовка до міжнародних іспитів РТЕ, РЕТ, КЕТ, CAE, FCE, підготовка до ЄДІ і ДПА).

Курси іноземних мов для дітей і дорослих. Англійська, німецька, французька, іспанська, італійська, китайська та інші мови за комунікативною методикою

Школа французької мови, завдяки власне розробленою методикою викладання, допоможе всім бажаючим в освоєнні мови. Ми ради бачити в наших стінах нових людей і для них намагаємося підібрати якомога більше цікавого і різноманітного матеріалу. Різні книги і проведення заходів допоможуть Вам в отриманні цінних знань і зроблять Ваші заняття цікавими, захоплюючими.

Ми раді Вам повідомити, що у вересні 2014 року відкрив двері Центр мовної освіти ENGLISH SCHOOL для дітей і дорослих в Куркино. Це не просто школа-це територія англійської мови, де діти дошкільного віку не бояться звернутися до викладача англійською мовою. Для дітей, підлітків і дорослих у нас є групи будь-якої складності. Програми англійської мови ENGLISH SCHOOL організовані у відповідності з Європейською системою рівнів володіння іноземною мовою.

Itec - це школа іноземних мов у Москві, яка навчає іноземним мовам. Викладаємо курси від початкового до просунутого рівнів складності. Допоможемо успішно здати IELTS, TOEFL, GMAT, GRE, SAT, CAE та інші іспити. Готуємо до вступу до школи та університети Великобританії, США, Європи та Австралії. Навчаємо іноземним мовам співробітників компаній в Москві та регіонах Росії. Більше 5000 російських студентів успішно вступили в закордонні навчальні заклади завдяки нам. Прайс-лист можна подивитися на сайті itec-school.ru. Телефонуйте за номером 8 (499) 110-16-45.

Самостійне вивчення іноземних мов стало реальністю. Важливо лише підібрати правильні матеріали для занять і виробити хорошу мотивацію для вивчення мови.
У нас ви можете знайти величезну кількість безкоштовних матеріалів для самостійного вивчення англійської та німецької мови. Адаптовані книжки, аудіо-книги, серіали англійською мовою з англійськими та російськими субтитрами, уроки граматики, самовчителі та багато іншого.

Школа іноземних мов MESCHOOL (Modern English School) була відкрита в Куркино в 2005 році і вже 11 років успішно навчає студентів усіх рівнів і віку іноземним мовам. У 2009 році було відкрито філію MESCHOOL – Курси іноземних мов в Красногорську. Ми пропонуємо курси англійської, італійської, іспанської, французької і китайської мов в Куркино, Красногорську і Путилково.
MESCHOOL - приклад сучасної освітньої системи. Ми намагаємося зробити процес навчання доступним і цікавим як для дорослих, так і для дітей.
Наші курси іноземних мов в Куркино, Красногорську і Путилково припускають заняття в групі (не більше восьми чоловік) або індивідуально. Також, ви можете вибрати корпоративну систему навчання. В наших школах Ви знайдете той курс, який Вам необхідний: загальний, спеціальний, розмовний, курс підготовки до міжнародних іспитів або до російських державних іспитів. Для тих, хто вільно володіє іноземною мовою, ми пропонуємо відвідувати наші розмовні курси.
Ми використовуємо комунікативну методику викладання, яка розвиває всі мовні навички і допомагає швидко подолати «мовний бар‘єр». Заняття проходять на мові, що вивчається. На уроках студенти розмовляють, беруть участь у навчальних іграх, виконують комунікативні вправи і вправи з граматики та лексики. Все це допомагає збільшити словниковий запас і розвиває усну і письмову мову, дає можливість невимушено спілкуватися і писати іноземною мовою.
Гордість нашого центру іноземних мов – міжнародна команда викладачів. Всі викладачі мають вищу університетську освіту, а також, міжнародні дипломи або сертифікати, що підтверджують їх кваліфікацію. Такі як, наприклад, CELTA або DELTA в англійській мові, CEDILS в італійському, ELE в іспанському і великий досвід у навчанні дітей та дорослих.
Ми використовуємо новітні навчальні матеріали відомих британських, італійських, іспанських і французьких видавництв. Наші школи іноземних мов в Куркино, Красногорську і Путилково мають все необхідне обладнання, щоб зробити навчання максимально ефективним, комфортним і цікавим для Вас і Ваших дітей. Наша мета – зробити все, щоб Ви вивчали іноземну мову з задоволенням!
Наші переваги
Комунікативна методика
Міжнародна команда кваліфікованих викладачів носіїв мови
Серйозна методична підтримка
Єдиний контроль якості викладання
11-річний досвід роботи

Курси іноземних мов. Ми пропонуємо навчання за такими напрямками:
- англійська мова (діловий, дитячий, іспити ОГЕ і ЄДІ, Cambridge ESOL);
- французька мова (розмовний, іспити);
- іспанська мова (розмовна);
- німецька мова (розмовна);
- італійська мова (розмовна).

1

... 

5

6

7

8

9

10

11

... 

68

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024