Вивчення іноземних мов Москви



Вивчення іноземних мов :

Всього найменувань: 680, Переглядів: 94518

Спеціалізація:
“Go! English" - центр вивчення іноземних мов у Москві і за кордоном
Безлімітне навчання 6 мов за ціною одного:
- Англійська мова
- Італійська мова
- Іспанська мова
- Французька мова
- Німецька мова
- Китайська мова

Ми проводимо заняття щодня з 10:30 до 22:30, а наші учні отримують можливість вивчати іноземні мови в інтенсивному темпі і постійно практикувати розмовну мову.

Тестування, підбір навчального плану і пробна ТИЖДЕНЬ ЗАНЯТЬ - БЕЗКОШТОВНО

Мовний клуб Keep in Touch проводить навчання з англійської та китайської мови. Навчання проводиться у формі діалогу та комунікації викладача зі студентами. Діти від 4 років і дорослі.

Школа іноземних мов «LenguaLife» — це освітня майданчик, де Ви зможете поліпшити свою вимову, поповнити словниковий запас або ж почати вивчати англійську або німецьку з нуля. Комунікативна методика включає в себе не тільки читання і письмо, але і відеосюжети, пісні, ігри та власні авторські розробки.

Групове та індивідуальне навчання німецької мови. Комунікативні авторські методики. Запис на курси ведеться цілий рік.

Pitman Training - освітній заклад, заснований на системі стенографії Айзека Пітмана.Широкий вибір навчальних програм: англійська мова, цифровий маркетинг, бухгалтерій облік, веб-дизайн і багато іншого.Ми гарантуємо отримання якісних знань, які після закінчення програми ви зможете успішно використовувати в повсякденному житті.

• Ефективне навчання
• Професійні викладачі
• Зручне розташування
Програма
Заняття проводяться за навчальними посібниками видавництв Oxford, Cambridge, шкільних та університетських підручників, застосовуються власні розробки, лондонський лінгафонний розмовний курс і багато інших.
Використовується системний підхід до вивчення іноземних мов, який передбачає планомірне розвиток усіх видів мовленнєвої діяльності: читання, письма, аудіювання та говоріння. Ставиться вимова. Проводяться цікаві дискусії на різні теми. В процесі навчання приділяється необхідна увага розвитку як загальних, так і спеціальних мовних компетенцій.
Здійснюється індивідуальний підбір програми навчання.
1) Навчання у міні-групі. Заняття проходять в групах до 4-5 чоловік.
2) Індивідуальні заняття. При виборі цього варіанту можливий індивідуальний графік занять.
Чого ми не робимо?
Ми не працюємо з великими групами, так як знаємо, що ефективність занять при цьому помітно знижується, студентам не вдається повною мірою практикувати розмовні навички та контролювати свій результат.
Кого ми навчаємо?
Ми пропонуємо заняття для дошкільників, школярів і дорослих.

Школа іноземних мов, для дітей, дорослих і бізнесу.

Школа іноземних мов Universal Language School надає освітні послуги у сфері додаткової освіти в області іноземних мов для дітей і дорослих.

"ИнглишДом" — онлайн-школа англійської мови. Навчання мови проходить дистанційно за допомогою Skype.
Школа навчає англійської мови за кількома основними напрямками: англійська мова, розмовна, бізнес, для дітей, спеціалізований, а також здійснює підготовку до іспитів.
Заняття проводяться індивідуально та групами з російськомовними викладачами та носіями мови з Америки, Англії та Канади. Є можливість безкоштовного навчання.

Іняз Профі - курси німецької мови, 3 навчальних центри розташовані в центрі Москви (м. Арбатська, м. Охотний ряд / м. Тверська, м. Сухаревская).

Ми спеціалізуємося на навчанні німецької мови і пропонуємо весь існуючий цикл програм для дорослих і дітей: стандартні та інтенсивні курси загальної німецької для початківців та профі (від А1 до С1), підготовку до міжнародних іспитів (ÖSD, Start Deutsch 1, Start Deutsch 2, Zertifikat B1, TestDaF), курси для виїзду в Німеччину на ПМЖ, різні вузькоспеціалізовані курси.

Всі програми розроблені з урахуванням вимог Ради Європи до вивчення іноземної мови; у навчанні використовуються кращі УМК провідних німецьких видавництв.
Ми пропонуємо навчання в міні-групах від 4 до 8 осіб, індивідуальну форму навчання, сімейне навчання, заняття в парі. Працюємо з дітьми і з дорослими.
Навчання проходить в навчальних аудиторіях Центру або з виїздом на будинок/офіс до виучуваного.
Курси німецької мови «Іняз Профі» є Ліцензованим відкритим екзаменаційним центром ÖSD і здійснюють прийом австрійських міжнародних іспитів на рівнях А1 - С1.

1

... 

4

5

6

7

8

9

10

... 

68

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024