Будинки пристарілих Москви



Будинки пристарілих :

Всього найменувань: 92, Переглядів: 44718

Мережа приватних пансіонатів "Щаслива старість" розташовується в чотирьох точках Москви і Московської області. Спеціальні умови для лежачих хворих. Обробка пролежнів (протипролежневі матраци). Комплекс санітарно-гігієнічних процедур. Якісний і повноцінний догляд. Увага та індивідуальний підхід.Залиште заявку на екскурсію!

Будинок престарілих в Москві.Пансіонат для літніх від 1400 руб / сут. Смачне харчування.Дозвілля та розваги для наших клієнтів.Ми будемо раді бачити вас в своєму затишному будиночку.

Мережа приватних пансіонатів «Смарагдовий Століття» розташовується в чотирьох точках Москви і Московської області. Цілодобовий догляд (24/7). Регулярний огляд лікаря. Повний гігієнічний і косметичний догляд. Транспортування до пансіонату. Інвалідні візки, ходунки. Функціональні ліжка, протипролежневі матраци. Залиште заявку на екскурсію!

Пансіонат для літніх людей «Парус-Град» надає професійний догляд за людьми похилого віку та людьми з обмеженими можливостями. Допомагаємо при деменції, Альцгеймере, складнощами з пересуванням, самообслуговуванням. Відеозвіти Щотижня. Велика територія для прогулянок (4 га). Комплекс будівель, що включає окрему будівлю «Клуб «ПАРУС».

Любов - це турбота! Пансіонат-Будинок для літніх людей в Москві поряд з парком «Сокільники». Літнім людям потрібен спеціальний догляд і постійну увагу. Для наших гостей передбачені часті прогулянки і дозвілля на свіжому повітрі, 6-ти разове харчування, постійний моніторинг здоров‘я і цікаве дозвілля. Ми приймаємо: перенесли інсульт, травми шийки стегна; які страждають будь-якими онко захворюваннями; психо-неврологічними захворюваннями; хворобою Альцгеймера; старечої деменцією; прикутих до ліжка.

Міський санаторій для літніх людей «Парус» -це єдиний санаторій в Москві, всього в 5-ти хвилинах ходьби від метро Філевський парк.
Санаторій являє собою двоповерхову будівлю з власної облагородженої територією в 27 соток. Сам будинок оснащений всім нГородской санаторій для літніх людей «Парус» -це єдиний санаторій в Москві, всього в 5-ти хвилинах ходьби від метро Філевський парк.
Санаторій являє собою двоповерхову будівлю з власної облагородженої територією в 27 соток. Сам будинок оснащений всім необхідним для людей з обмеженими фізичними можливостями: пандуси, спеціальні сидіння в душовій, поручні на сходах, тримачі для унітазів і тд..Кімнати з затишним дизайном, для одного, двох, трьох і більше постояльців.

Ми забезпечуємо турботу і цілодобовий догляд за людьми похилого віку, – за їх фізичним, психологічним, душевним станом. У нашому санаторії надають повний комплекс соціальних послуг.
еобходимым для людей з обмеженими фізичними можливостями: пандуси, спеціальні сидіння в душовій, поручні на сходах, тримачі для унітазів і тд..Кімнати з затишним дизайном, для одного, двох, трьох і більше постояльців.

Ми забезпечуємо турботу і цілодобовий догляд за людьми похилого віку, – за їх фізичним, психологічним, душевним станом. У нашому санаторії надають повний комплекс соціальних послуг.

Компанія Резиденція турботи - мережа пансіонатів для літніх людей в Москві і Московській області. Ми надаємо комплекс послуг ветеранам ВВВ, літнім, старим і інвалідам. У нас є необхідне обладнання, для підопічних які не можуть самі пересуватися (ходунки, коляски, функціональні ліжка). Організовуємо дозвілля: концерти, спільні перегляди фільмів, вечори поезії. Детальну інформацію про компанію можна подивитися на Вomprestarelyh.Moscow. З усіх питань проконсультуємо по телефону +7 (495) 764-34-61. Довірте нам турботу про Вашому близькій!

КК «Соціальні системи» (УКСС) – велика організація, що надає послуги в сфері соціального обслуговування з 2011 року в містах Росії. Діяльність компанії охоплює такі напрямки як консалтинг, франчайзинг, ряд інвестиційних проектів, а так само розвиток мережі приватних будинків престарілих №1 в Росії. У спеціалізованих інтернатах мережі УКСС надаються послуги з професійного догляду за престарілими 24 години на добу кваліфікованими співробітникам

Будинок престарілих «Старше покоління» розташований у тихому зеленому містечку Нової Москви в 25-ти км від МКАД по Калузькому шосе. Ми пропонуємо всі зручності та послуги, необхідні для сучасного будинку пристарілих. Корисне і різноманітне харчування, щоденне прибирання приміщень, регулярне прання речей, гігієнічні процедури, супровід під час прогулянок - всі ці умови часто перевершують домашні умови.
Телефонуйте в будь який час - ми працюємо цілодобово.

"МЕРЕЖА ПАНСИОНТОВ ДЛЯ ЛІТНІХ ЛЮДЕЙ ""СОЮЗ""
Наша мета — допомогти людям похилого віку знову відчути задоволення від життя і відчути її смак.
Ми забезпечуємо повну безпеку, комфорт і професійний догляд кожному з них, незалежно від стану здоров‘я і ступеня соціальної активності людини.

Це увага і турбота, яких потребують люди похилого віку, в тому числі страждають від деменції і перебувають у відновному періоді після перенесених захворювань та травм."

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

10

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024