Будинки пристарілих Москви



Будинки пристарілих :

Всього найменувань: 92, Переглядів: 44812

Парк Готель «Моніно» - це зручне місце відпочинку, де будь-літня людина отримає необхідний догляд, насолоджуючись спокійною затишною атмосферою і комфортом європейського рівня, для створення якого ми орієнтувалися на досвід зарубіжних колег і світові стандарти. Пансіонат оснащений всім необхідним обладнанням для малорухомих людей, розпорядок дня складений з урахуванням індивідуальних побажань постояльців і включає велику кількість цікавих заходів і занять.

Приватні будинки престарілих в Москві – Марія. Висококваліфіковані пансіонати для літніх людей та інвалідів. Закладу відповідає європейському рівню.

Поради щодо підбору будинків престарілих та пансіонатів для людей похилого віку.

Компанія «Турбота і Догляд» — мережа кращих будинків для престарілих нового покоління в Москві і Московській області, де реалізується сучасний зарубіжний підхід у догляді за літніми і старими людьми.

Доброзичлива і гостинна атмосфера заміських котеджів, мальовнича природа і свіже повітря, кваліфікований чуйний персонал, дієтичне харчування, оздоровчі процедури і багато, багато іншого - готові запропонувати вам у кожному нашому домі престарілих.

Кожен наш пансіонат для літніх і похилого чудово обладнаний всім найсучаснішим і найбільш необхідною для короткотермінового та тривалого проживання, повноцінного відпочинку, всебічного душевного та фізичного оздоровлення.

Ми намагалися зробити обстановку пансіонатів такою, щоб кожен постоялець отримував задоволення від життя і радів кожному дню, проведеному тут. Ми прагнемо підтримувати домашню комфортну атмосферу для наших постояльців, де немає місця печалям і самотності.

1

... 

3

4

5

6

7

8

9

10

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024