Металоконструкції Єкатеринбурга



Металоконструкції :

Всього найменувань: 63, Переглядів: 130649
ТД Союзтехносталь
Єкатеринбург , пл. 1905 року

тел. +7 (343) 328-50-80
Актуально на 01.01.2018
Чормет Актив
Єкатеринбург , вул. Кірова, 28

тел. +7 (343) 382-89-26
Актуально на 01.01.2018

ТОВ "ДВМ КОМПАНІ" здійснює поставку панельних, сітчастих огорож, парканів для захисту периметрів по всій території УРФО безпосередньо від заводу виробника за спеціальними цінами. Виробництвом монтажних робіт на різних будівельних об‘єктах, як в літній, так і в зимовий період.

Огорожа нашої компанії широко застосовується для захисту території будь значущості: спортивні майданчики та споруди; школи, дитячі сади; стоянки та паркування; аеропорти; складські комплекси; авто і Ж/Д траси; парки і зони відпочинку; котеджні селища і прибудинкові території; об‘єкти підвищеної безпеки. Так само огорожу використовується в комплексі з додатковими елементами та пристроями охорони (системами відеоспостереження, контролю цілісності периметра, спеціальних кронштейнів для кріплення колючого дроту).

Сітки зварні панелі виготовляються з низьковуглецевого дроту, термічно необробленого, гарячеоцинкованої. Металеві стовпи виготовляються з оцинкованого профілю довжиною від 1,0 до 6,0 м, поставляються з пластиковими заглушками і комплектом кріплень. Можлива комплектація з Y-подібними і Г-подібними кронштейнами для монтажу колючого дроту і додаткових плоских панелей, похилі частини створюють додаткову перешкоду при огородженні об‘єктів з підвищеними вимогами до безпеки.

Якість продукції підтверджена сертифікатами, протоколами випробувань і має гарантію 20 років.

Ми використовуємо власні складські приміщення в межах міста, що дозволяє не тільки правильно зберігати металопрокат без впливу навколишнього середовища, але і швидко здійснювати доставку на будь-який об‘єкт Єкатеринбурга.

металоконструкції, вікна сталеві ОГД, ОГР, ВІДД, ОТР Серія 1.436.3-21

Паркани. Ворота. Хвіртки.

Полікарбонат. Теплиці.
Альтанки. Навіси. Туалети для дачі.

Ємності. Баки.

Прямі поставки з заводів.
Власне виробництво.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024