Металоконструкції Єкатеринбурга



Металоконструкції :

Всього найменувань: 63, Переглядів: 130643

Компанія «Фэрмонт» виробляє металоконструкції різного призначення: будівельні металоконструкції, індивідуальні конструкції з металу по кресленнях замовника, зварні металоконструкції, виготовлення обладнання з металу для різних галузей промисловості.

Компанія "Цинк66" — одне з виробничих підприємств на території Свердловської області, що виконує роботи з оцинкування металоконструкцій методом гарячого цинкування. Цех оснащений новітнім обладнанням KOERNER KVK і ZINK KOERNER виробництва Австрії і Німеччини.
Цинкування металоконструкцій, послуги покриття гарячим цинком будь-яких виробів і конструкцій, вирішення ваших питань щодо вибору металу і допомогу в підготовці деталей для боротьби з корозією на довгі роки в будь-якому середовищі — це мінімальний перелік наших можливостей, в яких ми гарантуємо 100 % надійність цинкового шару і якість виконаних робіт згідно з ГОСТ 9.307-89.

Компанія «ЭКСПРОМ» позиціонується на ринку як один з найбільших постачальників гратчастого настилу. Наша основна продукція: зварної гратчастий настил, пресований гратчастий настил, склопластиковий гратчастий настил, сходи з гратчастого настилу.

Компанія «Электроцинкмонтаж» надає свої послуги вже більше 6 років на ринку, ми допомогли вже більше 1000 клієнтам і оцинковали більше 50 000 тн металоконструкцій. Спочатку ми були просто підрядником одного великого заводу, але з часом стали розуміти, що такий формат обслуговування не влаштовує наших клієнтів, а досвід і знання нашої команди дозволяють перейти до розширення діяльності. І ось, на сьогоднішній день ми маємо вже дві власних промислових майданчики і критий теплий склад площею 600 кв. м, що дозволяє нам випускати більше 500 тонн продукції щомісяця.
Основний вид діяльності компанії «Электроцинкмонтаж» це цинкування. Використовуючи різні методи нанесення цинкового покриття на металоконструкції ми забезпечуємо якісний захист металу. Сьогодні дані способи подовження експлуатаційного терміну виробів з металу вважаються найбільш ефективними і по праву визнані міжнародними і російськими стандартами.

Підприємство "ЭЦМ-Електро" з давньою історією і величезними перспективами, що пропонує будь-яку електромонтажну продукцію для своїх нових та постійних клієнтів.
З початку нашої роботи основним напрямком нашої діяльності залишається виробництво і реалізація електромонтажних виробів та їх компонентів. За роки своєї діяльності компанія розробила численні стандартні електромонтажні вироби, які стали основою роботи численних об‘єктів по всій території Росії.
В основі вироблених нами компонентів лежить висока якість сировини, постійний контроль параметрів продукції на відповідність стандартам ГОСТ і ТУ. Ми пропонуємо клієнтам тільки висока якість за оптимальною ціною.

Вест
Єкатеринбург , вул. Першотравнева, 77

тел. +7 (343) 383-40-40
Актуально на 01.01.2018
Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024