СТО, Сервісні центри Воронежа



СТО, Сервісні центри :

Всього найменувань: 1335, Переглядів: 337867

Діагностика і ремонт електрообладнання вантажних іномарок та спецтехніки.

комп.діагностика,промивка та ремонт інжектора
тех. обслуговування та ремонт підвіски, КПП, двигуна
заміна масла та інших рідин тех.
шиномонтаж
розвал/сходження

Автосервіс Burevestnik — це високий рівень сервісу для власників автомашин і професійні гарантійні зобов‘язання. Компанія надає послуги за такими напрямками: ремонт електронних систем керування автомобіля, ремонт і діагностика вашого авто, автомийка, шиномонтаж, ремонт акпп, ремонт підвіски, ремонт двигуна, ремонт електрообладнання.

Займана на профисиональном рівні (бензинових і дизельних двигунів)
Збільшуємо потужність двигуна
Знижує витрату палива
ПРОГРАМНЕ Відключення помилок за каталізаторів , сажовим, його та іншими датчиками
Після нас ви забудете про дорогих датчиках,їх заміну та якості запчастин

Автомобіль повинен підкреслювати статус і смак власника. Тому фахівці компанії Grand Car пропонують приділити особливу увагу захисту та відновлення ЛКП вашої машини. Приїжджайте в наш детейлінг центр, і ми виконаємо полірування стекол авто, відновлення та полірування кузова, лакофарбові та кузовні роботи, нанесення нанокерамики (рідкого скла) або інших захисних покриттів. Також в Grand Car можна замовити хімчистку, передпродажну підготовку, установку додаткового устаткування і автотехніки.

Ми виконуємо регламентні роботи з технічного обслуговування в повній відповідності з вимогами виробника і використовуємо якісні комплектуючі та витратні матеріали. Такий підхід дозволяє нам виконувати роботи з технічного обслуговування автомобіля на високому рівні, і захистити його від дорогого ремонту в майбутньому, що є наслідком несвоєчасного або неправильного.

ДЕТЕЙЛІНГ ЦЕНТР RESTORFX.PRO У ВОРОНЕЖІ. НОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ВІДНОВЛЕННЯ АВТОМОБІЛЬНОГО ЛАКУ. ПРИГОЛОМШЛИВИЙ ЕФЕКТ. СТІЙКИЙ РЕЗУЛЬТАТ.
Детейлінг , автодетейлинг — це процес всебічного догляду за автомобілем, його очищення всередині і зовні. Детейлінг включає в себе наступні операції: безконтактна і ручна мийка, знежирення кузова антисиликонами, очищення кузова абразивної глиною, абразивна і захисна поліровка кузова, полірування скла, полірування фар, полірування дисків, чорніння гуми; прибирання та хімчистка салону, багажника, моторного відсіку двигуна; нанесення захисних покриттів (таких як поліролі, воски, нанозащиты, антидожди тощо) на елементи автомобіля. У загальному випадку детейлінг використовується для додання автомобілю чудового зовнішнього вигляду в якості підготовки до продажу, або для участі в різних шоу і змаганнях.
Послуги : полірування фар воронеж, полірування автомобіля в воронежі, видалення подряпин у воронежі, полірування кузова у воронежі, полірування авто у воронежі, видалення подряпин на автомобілі у воронежі.

ДОСТУПНА ЦІНА. СЯЙВО ЯСКРАВІШЕ. ЗАЛИШАЄТЬСЯ НАЗАВЖДИ. ГАРАНТІЯ 3 РОКИ.

Автобан
Воронеж , вул. 45-ї Стрілецької Дивізії, 271г

тел. +7 (961) 028-99-55
Актуально на 01.01.2018

автобан - магазин автозапчастин для вітчизняних авто та іномарок, а так само автосервіс
всі види робіт з обслуговування автомобілів

Весь спектр послуг з Авторемонту (двигуна, ходової, КПП, підвіски), Автоелектрики та Шиномонтажу. Автосигналізація, Автозвук, установка доп. обладнання. Заміна і Вклейка скла. Ремонт сколів і тріщин лобового скла. Дрібний кузовний ремонт. Зварювання Весь спектр послуг з Авторемонту (двигуна, ходової, КПП, підвіски), Автоелектрики та Шиномонтажу. Автосигналізація, Автозвук, установка доп. обладнання. Заміна і Вклейка скла. Ремонт сколів і тріщин лобового скла. Дрібний кузовний ремонт. Зварювання, Арматурні роботи. Шумоізоляція, та Антикорозійна обробка. Фарбування, полірування і ремонт бамперів.
ДІАГНОСТИКА СИСТЕМ НА ПІДЙОМНИКУ: ХОДОВА, ГАЛЬМІВНА, ВИХЛОПНА.
ПЕРЕВІРКА ПАРАМЕТРІВ РОБОТИ 34 ВУЗЛІВ І АГРЕГАТІВ У ВАШОМУ АВТО ЗА 99 РУБ!
Після перевірки ви отримаєте перевірочний лист із зазначенням дефектів/несправностей і попередньою вартістю робіт і запчастин, які ви можете отримати в нашому сервісі в найкоротші терміни.
Ми без зайвого пафосу приймемо, продиагностируем і "полікуємо" Ваш автомобіль. Наші майстри хочуть щоб у них були постійні клієнти, завдяки чому ціни на ремонт договірні, і нижче ніж у наших колег, тому що у нас мінімум начальства, яким треба платити зарплату з коштів клієнта за ремонт авто, з - за чого ціни на обслуговування часто бувають завищені.
Вам не потрібно буде бігати в пошуках запчастин, і змінювати їх, якщо вони не підійдуть по стандарту. Ми забезпечимо у процесі ремонту авто всі необхідні запчастини і розхідники.
До ваших послуг накопичувальний дисконт від 5% до 20%, який ви можете відняти із суми за наступний ремонт або послугу.
Кожен місяць ми проводимо знижкові акції від 10 % до 30 % за якийсь окремий вид ремонту або послуги.
Під час ремонту ми забезпечимо ваше авто усіма необхідними запчастинами і расходниками, і вам не доведеться витрачати свій час на їх придбання.
ГАРАНТІЯ НА РОБОТИ І ЗАПЧАСТИНИ 2 РОКИ.
Ми працюємо з фіз. і юр. особами, та надаємо всі про
Наш майстер виїде до місця поломки вашого автомобіля в будь-яку погоду - безкоштовно.
тчетные документи.
Ласкаво просимо в сервіс! Наші майстри в короткі терміни усунуть пошкодження і несправності у вашому авто!
група в контакті: vk.com/autokei
autokey36.wix.com/vrn1

ремонт дизельних і бензинових двигунів вітчизняного та іноземного виробництва;
ремонт і заміна елементів трансмісії;
ремонт і заміна елементів підвіски;
контроль та регулювання кутів установки коліс (розвал-сходження);
комп‘ютерна діагностика;
ремонт та заміна електрообладнання та електропроводки;
установка і ремонт додаткового електроустаткування (автосигналізації, систем допомоги при парковці, і. т. д.)
ремонт паливної системи;
шиномонтаж;
вклейка елементів скління кузова
ремонт пластикових деталей;
кузовні роботи;
малярні роботи.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024