СТО, Сервісні центри Воронежа



СТО, Сервісні центри :

Всього найменувань: 1335, Переглядів: 337818
Агродім центр
Воронеж , вулиця Космонавтів, 2

тел. +7 (903) 858-58-46
Актуально на 01.01.2018
0 M auto
Воронеж , пр. Праці, 139а

тел. 290-02-57
Актуально на 01.01.2018

Виробляємо обслуговування, ремонт, заміну варіаторів (CVT)автомобілів Nissan (ніссан) і Toyota (тойота), на всі виконані роботи надається гарантія, акт виконаних робіт і всі необхідні документи для фінансової звітності.
В наявності та під замовлення нові та контрактні запчастини, агрегати.

AVTOZENTR – це професійний підхід у Вашому автомобілю вже більше 6 років.
Наш AVTOZENTR пропонує наступні види послуг:
- ВИЇЗД НА МІСЦЕ (по місту і за містом)
- АВТОСИГНАЛІЗАЦІЙ (продаж, установка)
- БРЕЛОКИ (ремонт, продаж)
- АВТОМАГНІТОЛ, АКУСТИКИ (продаж, установка)
- ПАРКТРОНІКИ, КАМЕРИ ЗАДНЬОГО ВИГЛЯДУ (продаж, установка)
- АВТОЕЛЕКТРОНІКА (продаж)
- СКРУЧУВАННЯ ПРОБІГУ СПІДОМЕТРА (будь-які марки авто)
- РЕМОНТ ЕЛЕКТРИКИ АВТОМОБІЛЯ
- РЕМОНТ та ПРОДАЖ СТАРТЕРІВ та ГЕНЕРАТОРІВ
- РОЗТИН АВТОМОБІЛЯ БЕЗ ПОШКОДЖЕНЬ
- ІНЖЕКТОР (діагностика, промивка) та ін. послуги
- АВТОЗАПЧАСТИНИ ДЛЯ АВТОМОБІЛІВ ЗІ СКЛАДУ
(двигун, ходова, трансмісія, олії та ін)

 

Технічний центр ASTRA MOTORS надає своїм клієнтам широкий спектр послуг з обслуговування і ремонту автомобілів.
Нашим основним завданням є забезпечення якісного обслуговування вашого автомобіля гарантуючи при цьому професійний підхід до роботи і максимально прийнятний рівень цін.
Наш сервіс включає в себе сім боксів,обладнаних підйомниками для слюсарних робіт, установки для шиномонтажу та балансування коліс (від R12 до R24), 3D стенд регулювання кутів установки коліс, установка для промивки форсунок, стенд для регулювання світла фар, а так само кузовний цех включаючи фарбувальну камеру і безліч допоміжних пристроїв для якісного кузовного ремонту.
Поки Ваш автомобіль знаходитися у ремонті, Ви можете відпочити в кімнаті для клієнтів, випити чашку кави, подивитися телевізор, скористатися безкоштовною точкою доступу в мережу інтернет. Для зручності наших клієнтів на території сервісу є безкоштовна стоянка на 20 машиномісць, на якій Ви можете залишити свій автомобіль на час до початку ремонту і після його завершення.
Сподіваємося ,що ви залишитеся задоволені відвідуванням нашого сервісу і поповните ряди наших постійних клієнтів.

Вантажний автосервіс працює без вихідних з понеділка по неділю. Приймаємо на ремонт наступний вантажний автотранспорт: ДАФ-ДАФ, ІВЕКО-IVECO, СКАНІЯ-SCANIA, МЕРСЕДЕС-MERCEDES, ВОЛЬВО-VOLVO, МАН-MAN, ІСУЗУ-ISUZU, РЕНО-RENO, МАЗ-MAZ, КАМАЗ-KAMAZ і інших моделей європейського, американського, китайського і українського виробництва.

компанія "АТР-Сервіс" займається ремонтом вантажних автомобілів найпоширеніших марок вже не один рік і завоювала на цьому терені довіру своїх споживачів. Ми здатні в найкоротші терміни провести діагностику всіх вузлів вантажного транспорту, виявити навіть незначні несправності, виконати швидкий і якісний ремонт, у тому числі з виїздом на місце поломки.
Для цього наш автосервіс має всі необхідні умови: близьке розташування до трасі М4 Дон" на воронезькому ділянці, кваліфікований персонал, який проходить жорстку перевірку на наявність теоретичних знань і практичного досвіду в даній сфері, сучасне автосервісне обладнання і інструменти, що дозволяють визначити навіть приховані дефекти устаткування без повного розбирання вузлів з мінімальними тимчасовими і фінансовими витратами.
Ми прийшли на ринок серйозно і надовго, тому нашою метою є професійне обслуговування своїх клієнтів за розумну ціну. У своїй роботі наші фахівці використовують оригінальні запчастини та запчастини, перевірені часом, що дозволяє збільшити час пробігу без проведення ремонту та призводить до зменшення вартості експлуатації авто.
"АТР-Сервіс" диференційовано підходить до оплати за виконану роботу. Вам не доведеться оплачувати незаплановані простої, або терпіти збитки за рахунок неякісно виконаної роботи. Ми гарантуємо високу якість і оперативність ремонту, професійний підхід до всіх, навіть самих незначних проблем, несемо повну відповідальність за роботу своїх фахівців. Завдяки наявності широкого спектру запчастин на наших складах до всіх моделей вантажівок весь ремонт проводиться оперативно.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024