Ювелірні вироби Санкт-Петербурга



Ювелірні вироби :

Всього найменувань: 797, Переглядів: 156132

Пропонувати своїм покупцям тільки найкраще зі світової ювелірної галузі в будь-якій точці Росії – така місія роздрібної мережі фірмових магазинів Московського ювелірного заводу. Дотримуючись своєї місії, МЮЗ змінює загальне уявлення, згідно з яким можливість купувати діаманти за біржовими цінами доступна лише великим ювелірним компаніям і ніколи – роздрібним покупцям.

Сертифіковані діаманти: переваги покупки в мережі МЮЗ

У фірмових магазинах Московського ювелірного заводу Ви можете придбати діамант з біржової вартості, відображеної в Прейскуранті Рапапорта* (Rapaport Diamonds Report).
Пропозиція МЮЗ доповнено можливістю у встановлений повернути діамант, придбаний у фірмових магазинах Московського ювелірного заводу, отримавши за нього грошові кошти в розмірі його розрахункової вартості за Прейскурантом Рапапорта.
Будь то ювелірні вироби з діамантами чи самі камені, їх якість підтверджено Сертифікатом відповідності, виконаним за прийнятим російським і міжнародним стандартам незалежної гемологічної лабораторією.
Купивши сертифіковані діаманти, Ви можете виготовити ювелірні прикраси під замовлення придбати оправу, спеціально розроблену нашими фахівцями для сертифікованих діамантів, або отримати в подарунок класичну оправу.
Ви можете замовити необхідний діамант зв‘язавшись з будь-яким магазином МЮЗ або вибрати його на сайті скориставшись системою підбору діамантів
Купівля сертифікованого каменю супроводжується видачею золотою або платинової дисконтної картки.
При позитивній динаміці світових цін на діаманти, Ви не тільки зберігаєте, але і примножуєте свій стан

*Рапапорт – щотижня оновлюваний експертами Rapaport Corporation (Нью-Йорк, США) прайс-лист цін на діаманти, використовуваний дилерами у всьому світі, виражений в доларах США.

У нас Ви знайдете класичні прикраси, а також авторські роботи, виконані в єдиному екземплярі дизайнерами. Ви завжди можете бути впевнені в якості і натуральності каменів нашої торгової марки. У каталозі товарів представлений широкий асортимент прикрас: намисто, браслети, сережки, кільця, брелоки, статуетки, браслети, прикраси для чоловіків і дітей. Додатково можна замовити подарункову упаковку. Доставка по Москві і Санкт-Петербургу, а також у всі регіони РФ.

Скупка і продаж ювелірних прикрас. Гроші під заставу золота, срібла, платини.

Майстерня Руян: р. Санкт-Петербург, вул. Квіткова д. 6. Телефон:
8-901-314-1000. Майстерня слов‘янських оберегів і прикрас.

Мережа ювелірних салонів «Diamond Sky» надає розкішний вибір на будь-який смак: золота пишнота і принадність срібла, розсип діамантів і переливи фіанітів – все те, що вразить вашу уяву і буде привертати захоплені погляди!

Ласкаво просимо в ювелірний інтернет-магазин "Vallarta". У нас ви знайдете ювелірні прикраси від відомих брендів. Наші принципи — це постійний розвиток, новаторство і поєднання традицій з сучасними тенденціями. Саме це формує неповторний стиль "Vallarta". Візитна картка компанії - унікальні поєднання дорогоцінних і напівкоштовних каменів.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

80

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024