Ювелірні вироби Санкт-Петербурга



Ювелірні вироби :

Всього найменувань: 797, Переглядів: 156160

Ювелірні вироби з чеським гранатом.

Кристал Еліт, ТОВ
Санкт-Петербург , вул. Повстання, 4

тел. +7 (921) 856-71-31
Актуально на 01.01.2018

Московський ювелірний завод — один з лідерів вітчизняної дорогоцінної промисловості. Вже 90 років ми пропонуємо нашим клієнтам широкий вибір ювелірних виробів різних видів і цінових груп. На сьогоднішній день вашій увазі представлено понад 15000 моделей прикрас з високоякісного золота і природних дорогоцінних каменів.

Художні традиції, що склалися на Московському ювелірному заводі, йдуть корінням в глибоку стародавність. З допомогою досконалих технологій і методик, перевірених часом, майстри заводу створюють неповторний дизайн прикрас. Відстежуючи тенденції на вітчизняних і міжнародних виставках, фахівці аналізують зміни напрямків у дорогоцінної галузі, що дозволяє МЮЗу залишатися в моді і коригувати її перебіг, створюючи нові оригінальні вироби і постійно оновлюючи свою колекцію.

Власна унікальна мережа роздрібних магазинів у 90 містах Росії дозволяє бути в курсі переваг на ринку, пропонуючи своїм клієнтам тільки саму затребувану продукцію з маркою «Московський ювелірний завод».

З 30 листопада 2012р. у всіх фірмових магазинах роздрібної мережі МЮЗа стартує акція «Час вірити в чудеса!». Акція поширюється на весь асортимент ювелірних виробів із золота, платини і срібла з вставками дорогоцінного каміння (діаманти, смарагди, сапфіри, рубіни): зробивши покупку, кожен покупець отримує можливість вибрати в подарунок друге прикраса, за вартістю не перевищує придбане. Приходьте за подарунками у фірмові магазини Московського ювелірного заводу!

Цікаві пропозиції та дисконтна система!

Ювелірний інтернет-магазин в Санкт-Петербурзі: золото і срібло - ювелірні вироби, ювелірна біжутерія,столове срібло. Доставка по місту та області. Акції, знижки, розпродажі.

Наша компанія виготовляє ексклюзивні художні вироби на замовлення, включаючи персональні, корпоративні та бізнес-подарунки. На сьогоднішній день можливості наших майстернях дозволяють втілювати найсміливіші задуми і створювати вироби будь-якої складності, від невеликих речей особистого користування та сувенірів до меблів, скульптур і інтер‘єрів. Для кожного клієнта розробляється індивідуальний проект. Наші дизайнери володіють невичерпним запасом ідей, а досвід і професіоналізм майстрів забезпечують якість і терміни виконання замовлення. Все, що ми створюємо, дійсно унікальне, як по дизайну, так і за технологією виготовлення. Крім того ексклюзивність виробів підтверджується сертифікатом про авторське дизайні і виконанні в єдиному екземплярі.
Особливу увагу хотілося б звернути на один з основних напрямків нашої роботи – подарунки, меблі і предмети інтер‘єру з цього мореного дуба та інших цінних порід деревини. Вироби з такого матеріалу цінуються досить високо. Деревина мореного дуба має вік понад 2000 років і є однією з найрідкісніших у світі. Морений дуб володіє неповторними декоративними, художніми і фізичними властивостями. Поєднання такого воістину унікального матеріалу і ексклюзивного дизайну народжує речі неймовірної краси. Вік нашого мореного дуба підтверджується сертифікатом і лабораторним аналізом.
Варто зазначити, що за бажанням замовника наші роботи можуть бути строго витримані в рамках різних стилів або їх еклектичному поєднанні. В наших проектах ми поєднуємо багатовікові технології, традиції і традиційні методи роботи з сучасним дизайном, що робить Ваше виріб актуальним подарунком або значущою річчю, доречною в будь-якому екстер‘єр, інтер‘єр або гардеробі власника.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024