Юридичні послуги Санкт-Петербурга



Юридичні послуги :

Всього найменувань: 2511, Переглядів: 229895
Юрист Скляренко Ірина Сергіївна ...
Санкт-Петербург , вул. Чапаєва, 17, оф. 101

тел. 8 (905) 282-80-26
Актуально на 01.01.2018
16-я адвокатська консультація Санкт-Петербурга ...
Санкт-Петербург , 196084, Московський пр., 127

тел. +7 (812) 408-26-57
Актуально на 01.01.2018

У ті моменти, коли у громадянина або організації виникають юридичні складності, послуги адвоката Московського району, здатного їх вирішити, стає необхідністю.Головним надбанням адвокатської консультації Московського району є висококласні юристи, готові виконати всебічний аналіз правової ситуації довірителя та винести експертну оцінку з позиції закону.Послуги юриста в Московському районі - це пошук комплексного розв‘язання юридичної проблеми, що дозволяє прийти до її успішному вирішенню.Для запису на юридичну консультацію в Московському районі телефонуйте за телефоном(812) 981-96-09, щодня, з 9.00 до 20.00.

1-я адвокатська консультація ...
Санкт-Петербург , 196084, Московський проспект, 79

тел. +7 (812) 648-46-37
Актуально на 01.01.2018

1-я Адвокатська консультація надає правову допомогу фізичним та юридичним особам Санкт-Петербурга.
Адвокати Московського району допоможуть грамотно і професійно вирішити проблему з трудових, цивільних, спадкових, податковим, сімейним і страховим галузях права. Наші фахівці , практикуючі більше 10-ти років, надають такі послуги, як: консультація по виник юридичній питання, складання скарг, позовів, клопотань, супровід угод, представництво правової позиції у судовому процесі, а також супровід бізнесу.
Якщо Вам необхідна правовий захист, то записуйтесь на прийом у 1-ю Адвокатську консультацію по вказаному телефону. Наші кваліфіковані юристи Московського району працюють без вихідних.

27-я адвокатська консультація ...
Санкт-Петербург , 196158, Зоряна вулиця, 8

тел. +7 (812) 408-24-63
Актуально на 01.01.2018

27-я Адвокатська консультація надає правову допомогу фізичним та юридичним особам Санкт-Петербурга.

Адвокати Московського району допоможуть грамотно і професійно вирішити проблему з трудових, цивільних, спадкових, податковим, сімейним і страховим галузях права. Наші фахівці, практикуючі більше 10-ти років, надають такі послуги, як: консультація по виник юридичній питання, складання скарг, позовів, клопотань, супровід угод, представництво правової позиції у судовому процесі, а також супровід бізнесу.

Якщо Вам необхідна правовий захист, то записуйтесь на прийом у 27-ю Адвокатську консультацію по вказаному телефону. Наші кваліфіковані юристи Московського району працюють без вихідних.

28-я Юридична консультація ...
Санкт-Петербург , 192174, вулиця Сєдова, 154А

тел. +7 (812) 408-57-83
Актуально на 01.01.2018

28-я Юридична консультація надає правову допомогу в області юриспруденції.
Наша компанія на ринку юридичних послуг зарекомендувала себе як успішного підприємства, а також придбала статус надійного правозахисника і партнера. Юристи Невського району - це кваліфікована правова підтримка, більше 11-ти річний стаж роботи та лояльна цінова політика.
Для розгляду вашої заявки, ви можете звернутися до нас по телефону. На прийомі в офісі спеціаліст уважно вислухає вашу правову ситуацію, проаналізує документи і висловить всілякі варіанти розвитку і розв‘язання вашої проблеми.
З чим ми працюємо:
• Спадкове право;
• Трудове право;
• Захист прав споживачів;
• Захист прав клієнтів банків та страхових компаній.
• Земельне право;
І багато іншого.

31-я Адвокатська консультація Санкт-Петербурга ...
Санкт-Петербург , 195027, Велика Пороховская вулиця, 12

тел. +7 (812) 627-61-13
Актуально на 01.01.2018

Професійна юридична допомога фізичним та юридичним особам в Санкт-Петербурзької Адвокатської консультації № 31.
Компанія юридичної консультації в Червоногвардійському районі має досвід ведення найрізноманітніших правових справ. Наш колектив зібраний з 8-ми кваліфікованих фахівців з досвідом практики від 15-ти років.
Питання, з якими до нас найчастіше звертаються:
• Спадкового права;
• Земельного права;
• Трудового права;
• Захист прав споживачів;
• Захист прав клієнтів банків та страхових компаній.
За більш детальною консультацією з юристом Красногвардійського району ви можете звернутися по телефону або прийти на особистий прийом в офіс. Наша компанія Адвокатська консультація № 31 відрізняється збереженням у роботі загальновизнаних професійних стандартів надання юридичної допомоги.

32-я адвокатська консультація надає правову допомогу фізичним та юридичним особам Санкт-Петербурга.
Адвокати Московського району допоможуть грамотно і професійно вирішити проблему з трудових, цивільних, спадкових, податковим, сімейним і страховим галузях права. Наші фахівці практикуючі більше 10-ти років, надають такі послуги, як: консультація по виник юридичній питання, складання скарг, позовів, клопотань, супровід угод, представництво правової позиції у судовому процесі, а також супровід бізнесу.
Якщо Вам необхідна правовий захист, то записуйтесь на прийом у 32-ю адвокатську консультацію по вказаному телефону. Наші кваліфіковані юристи Московського району працюють без вихідних.

41-я адвокатська консультацияоказывает правову допомогу фізичним та юридичним особам Санкт-Петербурга.
Адвокати Кіровського району допоможуть грамотно і професійно вирішити проблему з трудових, цивільних, спадкових, податковим, сімейним і страховим галузях права. Наші фахівці , практикуючі більше 10-ти років, надають такі послуги, як: консультація по виник юридичній питання, складання скарг, позовів, клопотань, супровід угод, представництво правової позиції у судовому процесі, а також супровід бізнесу.
Якщо Вам необхідна правовий захист, то записуйтесь на прийом у 41-ю адвокатську консультацію по вказаному телефону. Наші кваліфіковані юристи Кіровського району працюють без вихідних.

42-я адвокатська консультація ...
Санкт-Петербург , 196066, Алтайська вул., 3

тел. +7 (812) 645-97-83
Актуально на 01.01.2018

42-я Адвокатська консультація надає правову допомогу фізичним та юридичним особам Санкт-Петербурга.
Адвокати Московського району допоможуть грамотно і професійно вирішити проблему з трудових, цивільних, спадкових, податковим, сімейним і страховим галузях права. Наші фахівці , практикуючі більше 10-ти років, надають такі послуги, як: консультація по виник юридичній питання, складання скарг, позовів, клопотань, супровід угод, представництво правової позиції у судовому процесі, а також супровід бізнесу.
Якщо Вам необхідна правовий захист, то записуйтесь на прийом у 42-ю Адвокатську консультацію по вказаному телефону. Наші кваліфіковані юристи Московського району працюють без вихідних.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024