Ветеринарні клініки Санкт-Петербурга



Ветеринарні клініки :

Всього найменувань: 294, Переглядів: 184204

Міський ветеринарний лікувально-діагностичний центр №1, надаючи якісні послуги по лікуванню тварин.
Надаючи широкий спектр різноманітних послуг, ми постійно розширюємо штат наших фахівців і зараз зможемо вирішити практично будь-яку проблему, починаючи від стоматології і закінчуючи складною хірургією.

Зоогостиница "Відповідь" створила безпечні та комфортні умови для вашого вихованця на час вашої відсутності.
Прийом і видача тварин: 10.00-20.00
З усіх питань звертайтеся: +7(812)642-95-86 або hotel-otvet@yandex.ru
Основна проблема всіх готелів для тварин, різного роду стаціонарів і передержек - інфекція. Вакцинація не дає 100% захисту від інфекцій, тому необхідно дотримуватися максимальні заходи безпеки. Ми врахували досвід кращих установ даного напрямку і раді представити вам послугу по перетримування домашніх тварин нового покоління. Наша зоогостиница відкрита для всіх, приймаються: кролики, морські свинки, хом‘яки, шиншили, тхори, їжаки, рептилії, птахи та інші тварини. Безумовно, у нас ви зможете залишити і собак, і котів. Ці вихованці заслужено є найпопулярнішими домашніми тваринами. За підрахунками зооспециалистов, в Росії в кожному другому будинку є кіт. Якщо ви зібралися у відпустку, і підшукуєте недорогий готель для кішок або собак, ми теж будемо раді допомогти вам!

Ветеринарна клініка "Доброкот24"

Ветеринарна клініка «Доктор і пес» знаходиться в Петербурзі за адресами: 1) вулиця Кораблебудівників, будинок 39, корпус 1 2) Перекупанной провулок, ддом 17, корпус 1. Записатися на прийом можуть власники кішок, собак, тхорів, хом‘яків, морських свинок, папуг і навіть екзотичних особин. У нас працюють цілодобові диспетчерські для консультації і виклику ветеринара додому, у тому числі терміновий виклик ветеринара. Ми володіємо найсучаснішим устаткуванням і готові робити найскладніші операції. Ми набираємо в нашу клініку тільки ветеринарів з досвідом роботи від 5 років, з освітою.

Ветеринарна медицина нового покоління. Все види ветеринарних послуг від вакцинації до найскладніших хірургічних операцій. Сама сучасна анестезія, в тому числі ліцензоване застосування наркотичних препаратів. Власна лабораторія. Лікарі з міжнародною сертифікацією. Знання, турбота і досвід в руках тих, кому Ви довіряєте здоров‘я і життя Ваших вихованців.

Петербурзька ветеринарна клініка (ПВК) - ветеринарні послуги: хірургія, терапія, УЗД, лабораторні аналізи, вакцинація собак і кішок, чіпування

У центрі Вашим вихованцям нададуть кваліфіковану допомогу спеціалісти вищої категорії. Ви завжди можете звернутися до нас за допомогою або консультацією ветеринарного лікаря. Лікування тварин наша професія. У ветеринарній клініці Вам можуть запропонувати безліч послуг: щорічна диспансеризація, вакцинація, чіпування, кастрація, стерилізація, стоматологія, кардіологія, рентгенодіагностика, лабораторна діагностика, фізіотерапія, хірургія, терапія та багато іншого за низькими цінами.

ВЕТЕРИНАРНА КЛІНІКА ЕНІМАЛС
СПб, Купчино, БУДАПЕШТСЬКА вул., д. 97, корп.2 Тел.: 715-92-90
Час роботи: з 10.00 до 21.00
(без обіду та вихідних)
( Терапія, Хірургія із застосуванням інгаляційного наркозу, Вакцинація та Держ. реєстрація, Кастрація і стерилізація, Чіпування, УЗД, ЕКГ, Стоматологія, Онкологія, Дієтологія і т. д.)
ШИРОКИЙ ВИБІР КОРМІВ І ДІЄТ

ВИКЛИК ВЕТЕРИНАРНОГО ЛІКАРЯ ДОДОМУ:
715-47-40 (цілодобово)

Дізнайтеся про нас більше: http://ЭНИМАЛС.РФ або http://vetservice.ru

ВЕТЕРИНАРНА ДОПОМОГА "ЕНІМАЛС"
була заснована в 1993 році. У квітні 2009 року, нашою організацією була відкрита велика, сучасна ветеринарна клініка, обладнана тільки новим обладнанням. Досвідчені й уважні лікарі, гуманні ціни на послуги - все для Вас і Ваших улюбленців!

НАШІ ВЕТЕРИНАРНІ ЛІКАРІ:

ЗАБОТІН Євген Володимирович
Практичний досвід роботи з 2004 року.
Вища освіта: закінчив Санкт-Петербурзьку Державну Академію Ветеринарної медицини. Працював у Ветеринарних клініках Санкт-Петербурга.
З 2005 по 2008 рік – Аспірант кафедри внутрішніх незаразних хвороб, фармакології і токсикології СПб ГАВМ.
СПЕЦІАЛІЗАЦІЯ:
Загальна хірургія і терапія дрібних домашніх тварин. Рентгенологія, анестезіологія, нефрологія, реаніматологія та інтенсивна терапія. Ультразвукова діагностика (УЗД), гастроентерологія домашніх тварин. Учасник конференцій, семінарів та ветеринарних форумів. Дійсний член Санкт-Петербурзького Ветеринарного Суспільства.

ПЕТРОВИЧ Надія Борисівна
Практичний досвід роботи з 2011 року.
Вища освіта: закінчила Санкт-Петербурзьку Державну Академію Ветеринарної медицини.
СПЕЦІАЛІЗАЦІЯ:
Терапія дрібних домашніх тварин, загальна хірургія, рентгенологія, анестезіологія, інтенсивна терапія та реаніматологія, дієтологія домашніх тварин. Учасниця ветеринарних конференцій, семінарів, курсів підвищення кваліфікації та ветеринарних форумів. Дійсний член Санкт-Петербурзького Ветеринарного Суспільства.

ВЕТЕРИНАРНИЙ ЛІКАР
ШЕБАРШИНА Анастасія Вікторівна

Контрольний ветеринарний пункт Пулково ...
Санкт-Петербург , Пулковське ш., 41, аеропорт Пулково

тел. +7 (812) 331-47-99
Актуально на 01.01.2018

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

30

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024