Навчальні центри Санкт-Петербурга



Навчальні центри :

Всього найменувань: 50, Переглядів: 55093

BookYourStudy — платформа вибору і бронювання освітніх послуг, що дозволяє забронювати курси в будь-якій точці земної кулі. Ви зможете вибрати програми та отримати консультації експертів у сфері освіти. Наша команда професіоналів безкоштовно допоможе по телефону, Skype або онлайн чату зробити правильний вибір і оформити документи. Наявність міжнародних акредитацій підтверджує високий рівень надаваних послуг.

Ми готуємо підсумкову документацію навчальних закладів різних категорій і пакет супутніх документів, які потрібні на певних етапах.

Школа стюардес «Marina-School» займається підготовкою кандидатів для роботи на посаді «Бортпровідник» на яхтах класу «Люкс». Заробітна плата стюардес становить 2000-2500 євро (приблизно 120 000- 150 000 рублів) на місяць для початківців бортпровідників та 3000-3500 євро старших бортпровідників. Місце базування VIP-яхт і стюардес: Лазурне узбережжя Франції (Канни, Ніцца, Монако, Антіб), Осторови Карибського басейну, а також Російські міста. Режим роботи сезонний: травень-жовтень, листопад-квітень.

Клуб Традиційного Карате в Санкт-Петербурзі приймає на заняття дорослих та дітей від 10 років. Тренування проходять на Василівському острові (Васілеостровскій район), метро Приморська. Клуб є регіональним відділенням Міжнародної Федерації Традиційного Карате (ITKF). Стиль Шотокан

Frog School - це сучасний центр вивчення англійської мови, який розташований в самому центрі Петербурга на Невському проспекті.

Наша школа - це команда професіоналів, яка зможе знайти підхід до кожного! Ми не будемо вчити Вас "шкільного" англійської, а допоможемо відчути мову і почати на ньому розмовляти. Наші викладачі - носії мови з англомовних країн (США, Нова Зеландія).

Навчання в школі побудовано на комунікативній методиці, що означає багато спілкування і ніяких нудних лекцій. Тепер у кожному своєму подорожі Ви будете почувати себе впевнено і зав‘язати розмову з будь-якою людиною!

Все навчання у нас проходить за безлімітним абонементами - хоч кожен день приходьте в школу, спілкуйтеся і практикуйтеся скільки вважаєте за потрібне!

Якщо Ви вважаєте, що навчання - це нудно, то приходьте в Frog School і вже через кілька занять Ви зміните свою думку! Ми вчимо англійську мову і впевнені, що робимо це добре!

Навчальний центр Професія ...
Санкт-Петербург , проспект Добролюбова, 11

тел. +7 (812) 925-58-54
Актуально на 01.01.2018
Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024