Навчальні центри Санкт-Петербурга



Навчальні центри :

Всього найменувань: 50, Переглядів: 55120

Навчання в Австрії. Сьогодні це доступно. Повний супровід. Допомагаємо у виборі навчального закладу. Наявність всіх необхідних документів. Гарантія якості. Офіційне оформлення.

Основним завданням навчального центру з моменту його заснування стало результативне навчання професійних рятувальників і звичайних людей основам надання першої допомоги та проведення аварійно-рятувальних робіт.

Робота центру спрямована на навчання громадян і колективів організацій основним алгоритмам надання допомоги постраждалим при нещасних випадках, надзвичайних ситуаціях на виробництвах, катастроф мирного часу і в звичайному житті.

«Навчальний центр медицини НС та БЖ» проводить і організовує:

- інструктажі з першої допомоги, техніці безпеки, пожежної безпеки, цивільної оборони у відповідності з вимогами законодавчих актів Російської Федерації;
- курси та семінари з першої допомоги;
- тренування і навчання з надання першої допомоги та проведення аварійно-рятувальних робіт;

Бізнес-тренінги «Більше» Тренінговий центр "Більше" спеціалізується на проведенні тренінгів для керівників та спеціалістів відділів закупівель, продажів і маркетингу.

У вашому розпорядженні будуть найбільш результативні в секторі B2B тренінги з продажу, програми по управлінню продажами і низкозатратному маркетингу.

Наш тренінговий центр проводить дуже потужний тренінг з цілепокладання і, мабуть, самий прикладної тренінг по закупівлях. Серед наших клієнтів кращим вважається тренінг "Закупівлі на 100%", який, завдяки набору сильних технік і практик має найвищу віддачу і саму швидку окупність.

Тренінговий центр "Більше" впровадив і реалізує концепцію "тренінги з тривалим ефектом". Такий підхід найбільш корисний учасникам і дає очікувані результати керівникам.

Вже 13 років бізнес тренінги "Більше" допомагають компаніям підвищувати свою конкурентоспроможність, скорочувати витрати і стійко розвиватися.

Тренінговий центр "Більше" готовий запропонувати:

- Тренінг «Продайте мені слона». Продажу очима закупника.

- Тренінг «Активні продажі. Базис». Що кращі продавці вміють, роблять і говорять.

- Тренінг "Закупівлі на 100%" . Нижче вхід, краще умови у постачальників.

- Тренінг «Ціноутворення». Практикум управління цінами і знижками для зростання прибутку і обсягу продажів.

Для навчання представлені такі напрямки:
Комп‘ютерні курси для початківців (в тому числі для людей похилого віку та пенсіонерів), програми роботи з графікою (Photoshop, corel draw, InDesign, Illustrator, 3D Max, AutoСad, Flash), іноземні мови (англійська, іспанська, італійська), бухгалтерія (спрощенка, типова, бюджетна, калькуляція в громадському харчуванні), психологія (тренінги особистісного зростання), 1С: Підприємство (торгівля, кадри, галузеві конфігурації, бухгалтерія).

 

Курси іноземних мов № 6 в Санкт-Петербурзі
У Вас є бажання вивчити англійська, іспанська або німецька мова?
Ви хочете розширити свій кругозір?
Ви хочете добитися успіху в житті?
Ви шукайте курси іноземних мов у співвідношенні «ціна-якість»?
Тоді ласкаво просимо на наші курси!

Вас вітає школа конструювання, моделювання і пошиття одягу «Хочу Шити»!

Хочете за кілька занять зшити модне і стильне плаття, спідницю, жакет або щось ще? Тоді приходьте до нас!

Наші курси крою та шиття підійдуть як початківцям, так і тим, хто мріє підвищити свій рівень у цьому напрямку

Міжнародна Мовна Академія ILA навчає петербуржців англійської мови з 1995 року. Надає повноцінне корпоративне навчання, підготовку до виступів та інтерв‘ю, супровід на переговорах, усний переклад на виставках та ділових заходах, спеціалізовані курси юридичного та фінансового англійської, курси для готельного і ресторанного бізнесу. Заняття з російськими та іноземними викладачами для всіх віків, дистанційне навчання по Skype. ILA має статус авторизованого центру по підготовці до здачі кембриджських іспитів з англійської мови і веде підготовку до складання YLE, KET, PET, FCE, CAE, CPE, BEC, IELTS, TOEFL, GMAT, ЄДІ і ОГЕ. Школа раннього розвитку для дітей від 3 до 6 років в якості факультативних занять 2 рази в тиждень. Єдина освітня структура, яка надає безперервне навчання для дітей від 2 до 16 років у стінах Британського дитячого садка «АСПЕКТ» і Британської школи «АСПЕКТ», також проходять індивідуальні заняття для школярів

Освітній центр SPEAKIN – спеціалізована сучасна школа англійської мови, використовує виключно новітні навчальні методики та технології з доведеною ефективністю. Центри SPEAKIN розташовані практично у всіх містах країни. Незмінно висока кваліфікація персоналу і відмінна методична оснащеність дозволяють результативно навчати наших клієнтів мови найсучаснішими методами.

Курси барменів в СПб, отримання міжнародного сертифікату

Освітні послуги Санкт-Петербурзького Міжгалузевого Інституту Підвищення Кваліфікації:

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ:

-Будівельники
-Проектувальники
-Реставратори
- Фахівці сфери пожежної безпеки

АТЕСТАЦІЯ І ПЕРЕАТЕСТАЦІЯ:

- Охорона праці
- Пожежно-технічний мінімум
- Атестація НОСТРО

А також СЕРТИФІКАЦІЯ ISO!

Інститут СПб МІПК веде освітню діяльність з кінця 2013 року і за цей час випустив зі своїх стін тисячі фахівців, які підвищили кваліфікацію і успішно пройшли атестацію.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024