Квіти Санкт-Петербурга



Квіти :

Всього найменувань: 755, Переглядів: 118225

Інтернет-магазин VanRose (ВанРоуз) більше 7 років вирощує і реалізує оптом і в роздріб пахучі, і красиві квіти. Талановиті флористи складають вишукані букети в упаковках, корзинах і шляпных коробках з:
- троянд;
- півоній;
- гортензій;
- фрезій;
- кал;
- ранункулюсов;
- тюльпанів;
- хризантем;
- айстр;
- ірисів;
- гвоздик.
Крім стандартних кольорів в інтернет-магазині можна замовити екзотичні і кімнатні рослини.
Переваги компанії VanRose (ВанРоуз):
- гарне оформлення;
- нестандартний підхід до складання букетів;
- розумна вартість квітів;
- можливість вибору листівки з власним посланням;
- гарантія свіжості і презентабельного виду рослин.
Компанія вирощує квіти в Ленінградській області і має власні склади. Завдяки цьому їх вартість доступна, а замовлення виконуються максимально швидко. Серед клієнтів магазину багато, як приватних осіб, так і торгових точок, що реалізують квіти. Доставка букетів і композицій по Санкт-Петербургу і Ленінградської області виконується в день замовлення.
Наша адреса: Санкт-Петербург, вул. Кузнецовская д. 52
Телефони: (812)495-43-37
8 (981) 197-28-15
Сайт: vanrose.ru

Ми раді представити Вам абсолютно новий підхід до вибору подарунка для близьких людей. Магазин «Літо в шоколаді» відкриває двері для поціновувачів натуральних солодощів і вишуканих букетів. Як часто треба забігти в кілька місць, витратити силу-силенну часу, щоб вибрати гідний подарунок! Ми можемо запропонувати Вам шоколад і шоколадні набори з Бельгії, Швейцарії, Італії, Угорщини, Франції, Німеччини, Данії і Росії. Здивуйте любителя солодкого класичним марципаном від Niederegger або шоколадом преміум-класу від Anthon Berg, Goldkenn. А в нашій флористичної майстерні можна відразу визначитися з квітковою складової подарунка: вибрати з асортименту свіжих квітів або замовити букет чи композицію до потрібної дати.

Будемо раді бачити Вас в якості наших постійних клієнтів!

У квітковому магазині "Лотос" є шикарний асортимент квіткових композицій, які додадуть фарб в будь-яке торжество і зможуть створити незабутню атмосферу свята.

Доставка квітів в Санкт-Петербурзі! Низькі ціни, швидка доставка в день замовлення! В наявності величезний вибір різноманітних букетів з троянд, хризантем і півоній!

Ми забезпечуємо сервіс доставки квітів по Санкт-Петербургу з 2000 року. Доставка квітів здійснюється з нашого складу та магазину квітів, що гарантує рідкісне поєднання ціни і якості букетів. На нашому сайті представлений великий каталог букетів і квіткових композицій, які можуть бути складені по індивідуальному замовленню професійними флористами компанії.

Знаменита фірма ЦВЕТОМАГ, не один рік зайнята доставкою квітів по Санкт-Петербургу. Великий асортимент авторських квіткових композицій, розроблених в різних видах і напрямках. Красиві букети з троянд, весільна флористика, коробки з квітами, рослини в горщиках, різні іграшки, збірні букети, свіжозрізані квіти. Більш детально на сайті https://buket178.ru/

Квітковий салон «Квіти Петербурга» чекає на Вас в магазині за кращими цінами на якісні квіти, а також на сайті saintflowers.ru Вас також чекають чудові пропозиції на квіти. Ми гарантуємо не тільки свіжість квітів, але і низькі ціни на букети від SaintFlowers.
SaintFlowers – це недорогі і доступні квіти в Санкт-Петербурзі.
Наша адреса: 194044, Санкт-Петербург, Великий Сампсониевский проспект, 44 (Метро Виборзька)
Телефон: +79962565622
Сайт: http://saintflowers.ru/
https://vk.com/saint_flowers

Кожен день в Санкт-Петербург приїжджають тисячі людей з мрією помилуватися російської Венецією, насолодитися культурними традиціями і надихатися неповторною історичною атмосферою знаменитого міста. Ще тисячі людей, проживаючи тут, щодня відзначають дні народження, весілля, хрестини, ювілеї і, нарешті, теж просто бродять по вулицях з коханими. І та і інша категорія мріє повною мірою відчути унікальність кожного моменту свого життя.
На нашому сайті усі бажаючі знайдуть квіти з доставкою по Санкт-Петербургу, які зроблять кожен день перебування дійсно незабутнім, а простий вихідний - самим яскравим і незабутнім!

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

76

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024