Квіти Санкт-Петербурга



Квіти :

Всього найменувань: 755, Переглядів: 118285

Спектр послуг нашої майстерні досить широкий: ми оформимо для вас банкет, весілля, ділову вечерю, готові прикрасити ваш будинок або офіс, доповнити квітковим супроводом подія будь-якого масштабу і задуму. І, звичайно, ми здатні підготувати чудовий квітковий сюрприз для Вашого коханої людини, і доставити Ваше замовлення в будь-яку точку Санкт-Петербурга.

Наш інтернет-магазин Букетикоф, створений для того, що б Ви могли красиво привітати рідних, близьких і колег оформивши доставку квітів по Санкт-Петербургу і Ленінградської області на нашому сайті. Так само якщо Ви десь далеко, Ви можете бути впевнені, що привітаєте їх прекрасним букетом і подаруйте море позитивних емоцій при цьому. Ви можете оформити букет з доставкою або ж самостійно забрати його з нашого салону квітів.

Ми знаходимося за адресою: Санкт-Петербург, пр. Наставників 12. Режим роботи Букетикофф з 10.00 до 21.00 без обіду і вихідних.

Флористична майстерня з виготовлення букетів з квітів і цукерок , оформлення квітами заходів , траурна флористика , квіти за оптовими цінами від пачки .

У нас можна вигідно замовити квіти всіх видів – від скромних букетів до ексклюзивних композицій. Вдень доставка по Петербургу безкоштовно. Кур‘єр привезе букет через 2 години після замовлення або на наступний день.

"MAROLLI" - floristic diversity - Квіткове різноманіття.

Наша квіткова майстерня "Marolli" - це авторська флористика. Краса, висловлена на мові квітів. А ще затишна атмосфера і завжди гарний настрій.

Кожна квітка унікальний і прекрасний у своїй індивідуальності. Наша квіткова майстерня багато років створює букети для особливих приводів, прагнучи передати красу кожної квітки і вкласти душу в кожну композицію. Для нас важливий індивідуальний підхід до кожного гостя, щоб передати настрій, зробити привітання яскравим і незабутнім. Квіти можуть сказати краще будь-яких слів - вони кажуть фарбами, ароматами, образами.

Багато років працюючи у сфері флористики, ми сформували прекрасні відносини з постачальниками з усього світу, а значить у нашій майстерні ви знайдете багато цікавих, незвичайних квітів і рослин. Ми за різноманіття форм і забарвлень!!!

Наші флористи зроблять для Вас авторський букет, з урахуванням побажань по колірній гаммі і змістом і зможуть повторити потрібний Вам букет або композицію. Немає меж для творчості і фантазії. У нашій майстерні завжди є вибір готових робіт на будь-який смак, а якщо Ви зробите замовлення заздалегідь, то зможемо врахувати ваші побажання.

Без квітів не обходиться жодне свято. Дні народження, офіційні заходи, романтичні побачення... звичайно ж, наші улюблені весільні урочистості, квіти завжди доречні!

Оформлення весілля - це дуже відповідально і завжди неймовірно чудово. Дуже важливо розробити концепцію , підібрати букет, ідеально поєднується з образом нареченої, створити декор і композиції, що гармоніюють з весільним залом або продумати до дрібниць виїзну реєстрацію. Наш багаторічний досвід дозволяє врахувати всі нюанси, втілити в життя всі квіткові фантазії і зробити це якісно і витончено. Для нас дуже важливо особисто зустрітися та поспілкуватися з молодятами, почути всі побажання, і зробити нашу роботу якісно і пунктуально. У нас багато реалізованих проектів, які ми з радістю будемо продемонструвати в портфоліо. Адже у кожного автора свій "почерк" , з яким ми раді Вас познайомити.

А ще серед наших творчих захоплень - створення інтер‘єрних композицій з квітів і живих рослин. Підібрати кімнатні квіти для дому або офісу? І це теж до нас! В квітковій галузі ми багато чого вміємо і знаємо, так що без поради щодо вибору та догляду за рослинами ми Вас не залишимо.

Ми за те, щоб створювати з нашими клієнтами теплі дружні стосунки. І при нагоді - бути завжди поруч. І букет по дзвінку доставити , і весілля прикрасити і пальму привезти для офісу.

Завжди раді нашим гостям!!!

Майстерня квітів і подарунків Ushka Gifts в Санкт-Петербурзі. Авторські подарунки з солодощами, цукерками, чаєм, кавою. Унікальний дизайн, ручна робота. Подарункові набори, ящики, кошики. А також стильні букети і квіткові композиції. Ми любимо свою роботу! Здійснюється безкоштовна доставка від 2500 руб.

Квіткова майстерня

Цілодобова доставка квітів по Санкт-Петербургу

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

76

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024