Світильники Санкт-Петербурга



Світильники :

Всього найменувань: 895, Переглядів: 98949

Fran Studio є виробником натяжних стель з якісних європейських матеріалів (Pongs, CTN, Alkor Draka, Malpensa, SEF, Renolit та інші) і має багаторічний досвід роботи. Компанія виробляє, продає та встановлює натяжні стелі будь-якої складності! Працює як з прямими покупцями, так і з дилерами (зараз дилери знаходяться більш ніж в 30 містах Росії). Широка колірна гамма стель. Продаємо комплектуючі для натяжних стель, а так само світильники, лампи, люстри Ecola і Lightstar, led стрічки. Діють реальні знижки та акції!
З нами, Ви можете втілити будь-який задум в реальність!

Світлодіодне освітлення. Продаж і проектування професійних світлодіодних систем освітлення

Компанія "Светотроника" здійснює виробництво світлодіодних світильників різного призначення. Ми зробимо якісно та швидко будь світильник від промислового до вуличного. Наша компанія працює над новими моделями світильників, а також постійно веде роботу над удосконаленням старих моделей. На всю продукцію даємо гарантію 5 років!

Тільки в нашому інтернет-магазині ви можете придбати прості, але в той же час унікальні світильники і люстри. При необхідності наш магазин здійснює термінову доставку. Якщо ви обмежені в часі, а ваша вітальня вимагає оновлення освітлення, то ви можете зв‘язатися з нами за телефонами вказаними на сайті або по електронній пошті.
На нашому сайті представлені моделі з усіх колекцій світових брендів. В будь-який зручний час ви можете відвідати наш магазин в інтернеті і вивчити каталог брендів в повному обсязі, а також більш детально дізнатися про всі технічні параметри та переваги кожної моделі.

Магазин світлодіодного освітлення. Представлений товар від лампочок до прожекторів. Ціни дуже низькі! Приходьте!

ТОВ «Экосвет» займається виробництвом і реалізацією світлодіодних світильників і екструзірованного алюмінієвого профілю, а так само комплектуючих для складання освітлювального обладнання на базі світлодіодів. Асортимент усієї продукції, що випускається виробниками продукції передбачає широке застосування в таких областях, як промислове освітлення, офісно-адміністративне, вуличне, магістральний, побутове освітлення в секторі ЖКГ. Новим напрямком розвитку компанії є світлодіодне освітлення в залізничній галузі.
ТОВ «Экосвет» робить основний упор на виготовлення високоякісних світлодіодних світильників по максимально низькій ціні на базі власного профілю особливої конструкції, розробленого фахівцями компанії.Комплектуючі для світильників використовуються лише від ведучих світових виробників.
Продукція:
Алюмінієвий профіль для світильників
Вуличні світлодіодні світильники
Світлодіодні світильники офісні
Промислові світлодіодні світильники
Світильники для ЖКГ
Освітлення для фасадів
Комплектуючі для світлодіодних світильників

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

90

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024