Світильники Санкт-Петербурга



Світильники :

Всього найменувань: 895, Переглядів: 98945

Інтернет-магазин світлодіодного освітлення "Day-White.ru" - принципово новий підхід до кожного клієнта. Ми готові запропонувати безкоштовну консультацію та підтримку у виборі кращого, якісного і недорого світлодіодного освітлення. У нашому арсеналі продукція лідерів даної галузі: Pulsar, Arlight, Jazzway, серед яких унікальні настільні світильники, врізні і накладні світильники для внутрішніх приміщень,
потужні та сучасні прожектори та архітектурні світильники для вуличного і фасадного освітлення. Трекові світильники для акцентного освітлення.
Так само наші фахівці відібрали з асортименту і представили Вашій увазі тільки перевірені LED-лампи різних потужностей під всі типи цоколів.

СИСТЕМНИЙ ІНТЕГРАТОР В ГАЛУЗІ ОСВІТЛЕННЯ.
Комплексні рішення в області освітлення; Передпроектне обстеження об‘єктів; Підготовка Технічного завдання; Світлотехнічне проектування; Світлодіодні світильники вітчизняних і зарубіжних виробників; Виконання монтажних і пуско-налагоджувальних робіт, шеф-монтаж.
Пропонуємо світлодіодні світильники LEDEL, ОПТОГАН, Світлана Оптоелектроніка, Ферекс, Комлед, Ас-Терра, Фокус, СВТехникс, FALDI, ONE, FAROS, NLCO, TRL, O2, Viled.

«Ledbuy» – інтернет-магазин з величезним розмаїттям світлодіодних ламп і стрічок, світильників для комерційного і промислового освітлення, широким переліком освітлювального обладнання для вулиці і домашнього інтер‘єру за невисокими цінами, а також супутні товари: алюмінієвий профіль, джерела живлення, системи управління світлом «розумний будинок» та ін. В каталозі компанії клієнти також знайдуть різні варіанти дизайнерських світильників, люстр і супутніх електротоварів, підберуть прийнятний тип системи, таймери і датчики руху.

Продаж світлодіодних ламп і світильників ECOLA оптом і в роздріб

Офіційні дилери світлодіодної продукції марок "Lednik", "Viled", "Eslight" ( пр-під: Санкт-Петербург, Росія) постачання вуличних, промислових, фасадних, складських люстр, світильників серії ЖКГ великим і дрібним оптом. На всі продукцію гарантія від 2 до 5 років. Безкоштовна доставка до транспортної компанії. При укладанні договору - 5% від прайса.

http://gir-svet.ru

ИМИКС - виробництво спеціального, виробничого, адміністративно-побутового й вуличного світлодіодного освітлення. Широкий асортимент джерел світла для освітлення офісних приміщень, господарських приміщень, будівель, локального освітлення робочих місць. Економічні джерела світла промислового та вуличного освітлення. Поцікавитися більш детально на інтернет-ресурсі http://imiks-light.ru/

Інтернет-магазин світильників пропонує люстри, бра, настільні лампи, торшери та багато іншого. У продажу світильники різного призначення: вбудовані, для кухні, ванної, дитячої, а також вуличні світильники та комплектуючі.

Завод світлотехніки ЛЕДЕК займається проектуванням і виробництвом промислового і вуличного світлодіодного освітлення.

Провідний інтернет-магазин світильників! Освітлення Вашого Інтер‘єру! Приголомшливий Вибір! Консультація Дизайнера! Швидка доставка! Працюємо по всій Росії.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

90

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024