Спецтехніка Санкт-Петербурга



Спецтехніка :

Всього найменувань: 36, Переглядів: 20948

Наша компанія пропонує послуги вантажного евакуатора.
У залежності від габаритів та ваги вашого автотранспорту, від характеру поломки ми запропонуємо найбільш оптимальний спосіб евакуації:
Буксирування,
Часткова завантаження провідними колесами,
Повна погрузка

Наш вантажний евакуатор укомплектований усім необхідним обладнанням, надійними кріпленнями, супроводжується досвідченими акуратними водіями. Ми виробляємо евакуацію дотримуючи всі правила техніки безпеки і вимоги ПДР і ГИБДД, тому ми гарантуємо своєчасну і дбайливу перевезення вашого транспорту.
Можлива оплата по безготівковому, готівковим розрахунком, а також банківської картою на місці.

Оренда ямобура без посередників.
Власний автопарк повнопривідних камазів 6x6, японських ямобуров з досвідченими машиністами.
Обслуговуємо фізичні та юридичні особи.
Оплата за готівковим і безготівковим розрахунком.
Вигідні ціни, машини в наявності, оперативний виїзд на ваш об‘єкт.

Продаж фронтальних навантажувачів, тракторів,бульдозерів, комбайнів, сільгосптехніки, спецтехніки виробництва Китай, Росія, Білорусія. Доставка в будь-який населений пункт Рф.Поставки з Китаю будь-якої техніки під замовлення за найнижчою ціною!

Після 10 років успішної роботи в даній сфері, ми дорожимо своєю репутацією професіоналів, роблячи все можливе для регулярного підтвердження високої кваліфікації.
Багато замовники беруть техніку в оренду саме в нашій компанії, так як тільки ми докладаємо» до своєї техніки найбільш відповідальних і висококваліфікованих машиністів. Все це дозволяє нам забезпечувати клієнтам максимально широкий спектр послуг та виконувати їх на найбільш високому рівні.
Якщо вас цікавить оренда міні екскаваторів на вигідних умовах і дуже оперативно, то це означає, що ви перебуваєте на правильному шляху. Великий вибір сучасної техніки, грамотний і досвідчений обслуговуючий персонал, а також доступна політика цін – все це та багато іншого ви отримаєте, замовляючи екскаватор у МСТ (Малої Будівельної Техніки).

 

оренда будівельної техніки

Електромаш, ТОВ СЗК
Санкт-Петербург , 198095, Михайлівський пер-до, 4А, літер Б, пом.5

тел. +7 (921) 555-96-73
Актуально на 01.01.2018
Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024