Спецтехніка Санкт-Петербурга



Спецтехніка :

Всього найменувань: 36, Переглядів: 20954

Ми здійснюємо поставку та сервісне обслуговування кранів маніпуляторів. маємо власний склад запасних частин.Техніка поставляються на базі вантажних автомобілів різних марок (камаз, маз, урал, газ,man.volvo, iveco) і обладнаних різними кранами-маніпуляторами (Складними Z-образними, тросовими, лесовозными, ломовозными, а так само буровими установками) виробництва заводів SOOSAN (Корея),Palfinger (Австрія), Bonfiglioli (Італія), FASSI(Італія), HIAB(Швеція), UNIC (Японія), ІНМАН (Росія),PM(Італія),Kanglim (Корея), Інман (Росія), Велмаш (Росія)

Даємо в оренду екскаватори Вольво, Terex, Коматцу та інших марок за ціною від 9000 рублів. Крім екскаваторів-навантажувачів, Ви можете взяти у нас в оренду автокрани, крани-маніпулятори та іншу техніку. Телефонуйте: +7 (812) 607 61 15

Основними видами діяльності нашої організації є — оренда спеціалізованої будівельної техніки і продаж будівельних матеріалів.
Якщо у Вас є необхідність в оренду будівельної техніки в СПб або Ленобласті, то Ви прийшли за правильною адресою.
У нас ви можете замовити оренду: автокрана, бульдозера, екскаватора навантажувача, самоскидів, автовишки, техніку для перевезення великих (негабаритних) вантажів.

Наша компанія здійснює продаж складської і будівельної техніки, надає технічну підтримку обладнання, що постачається, реалізує запасні частини та витратні матеріали для спецтехніки.

 

ОСНОВНІ НАПРЯМКИ ДІЯЛЬНОСТІ КОМПАНІЇ:

продаж навантажувачів (автонавантажувачів) і складської техніки;

продаж будівельної техніки та обладнання (телескопічні навантажувачі, генератори, міні навантажувачі);

продаж навісного обладнання;

продаж спецтехніки бувший в експлуатації (БУ);

викуп спецтехніки (trade-in) ;

поставка запасних частин і витратних матеріалів для будівельної та складської техніки;

сервіс, технічне обслуговування та ремонт;

оренда навантажувачів;

залучення фінансування (лізинг, кредит);

Ремонт і обслуговування техніки: автовишок, автокранів, автогидроманипуляторов та інших видів будівельної техніки. Здійснюється цілодобовий виїзд ремонтної бригади за адресою замовника. Оренда спецтехніки вітчизняного та іноземного виробника.

Компанія ТОВ «Променергомонтаж» пропонує послуги з оренди спецтехніки. Великий автопарк спецтехніки, який регулярно оновлюється і росте – ми володіємо тим, що вам потрібно. Величезний вибір, низька вартість, досвідчені водії та широкий спектр послуг, а також сучасний клієнтський сервіс.

Компанія "СеверПромСнаб" вже багато років на ринку Санкт-Петербурга пропонує послуги оренди спецтехніки.

Компанія СКУММИ-СЕРВІС – все про спецтехніки!!! Продаж та оренда спецтехніки, ремонт та обслуговування спецтехніки на найвищому рівні, запчастини для всіх видів спецтехніки, спецтехніка вітчизняного та імпортного виробництва. Компанія СКУММИ-СЕРВІС є однією з передових у сфері спецтехніки, фахівці компанії підберуть необхідну спецтехніку, проведуть монтаж кранової установки, маніпулятора, крано-бурової установки на будь-який автомобіль імпортного та вітчизняного виробництва, проведуть обслуговування гідросистеми будь-якого призначення будь то кранові установки, бурильні машини, спеціальні будівельні машини, бетононасоси або будь сельскохозяйсвенная техніка, виконають виробництво гідросистем високого тиску за індивідуальними замовленнями.

Наша фірма пропонує навантажувачі вантажопідйомністю від 1, 3 до 52 тонн марки Hyster, річтраки, електровізки, портові (термінальні) тягачі Mafi, а також інше обладнання. Надаємо послуги оренди навантажувачів.

ТОВ «Союз-Енергія» пропонує в оренду надійні дизельні електростанції (ДЕС) провідних світових виробників від 50 кВт до 2000 кВт і більше, обладнані додатковою шумоізоляцією, що дозволяє застосовувати їх в місцях з обмеженнями по шумового фону.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024