СПА-салони Санкт-Петербурга



СПА-салони :

Всього найменувань: 137, Переглядів: 42799
Primavera, spa клуб
Санкт-Петербург , Валерія, Петроградський район, м. Чкаловська, вул. Корпусні, 28

тел. +7 (911) 716-75-23
Актуально на 01.01.2018

Spa Клуб Primavera запрошує на оздоровчі програми. Професійний якісний масаж , мінеральні, молочні, пінні ванни. Грязьові, глиняні, шоколадні, обгортання. Інфрачервона сауна, солярій, джакузі. Ароматерапія і приємна розслабляюча музика.

ThaiWayMed— чарівний світ тайського, балійського масажу і SPA. Традиційний тайський масаж, балійскій масаж, масаж гарячими каменями, масаж трав‘яними мішечками, антицелюлітний масаж і програми, СПА-догляд, СПА-процедури, скраби, обгортання, маски.
Подарункові сертифікати і абонементи, акції

Дорогі гості!

Ми раді вітати Вас у центрі краси і здоров‘я – SPA-Салоні "VitaLena"
Дозвольте собі турботу про спокій Вашій душі і блаженства Вашого тіла, а наші висококваліфіковані фахівці допоможуть Вам провести незабутній відпочинок. Ретельно відібрані нами косметичні та оздоровчі програми, досвідчені руки наших фахівців та індивідуальний підхід до кожного їхнього наших гостей допоможуть Вам максимально розслабитися і отримати задоволення.
Вашій увазі запропоновано короткий опис пропонованих нами послуг.
-масаж
-безконтактний масаж
-обгортання
-сауна
-SPA-процедури
-ЕСМА-апарат електростимуляції
-манікюр
-педикюр
-воскова та цукрова депіляція
-мехенді
За більш докладною інформацією або безкоштовною консультацією ми запрошуємо Вас звернутися до наших привітним адміністраторам і фахівцям.
Нехай Ваші дні відпочинку, проведені з нами, залишать тільки приємні і теплі враження!
Ми бажаємо Вам приємного відпочинку!

Щиро Ваш,
колектив SPA-Салону «VitaLena»

Повний комплекс послуг спа-комплексу: російська та фінська парна, хамам, басейн, послуги спеціалістів (ширяння дубовими віниками, всі види масажу, обгортання слоевищами ламинарий).

Спа салон із сауною, єгипетський хамамом.
Ми пропонуємо широкий вибір масажних процедур , основною метою яких є позбавлення від стресу, відновлення організму, краси і спокою.

Наші спеціально розроблені SPA програми з поєднанням давніх методик догляду за тілом допоможуть Вам повернути життєві сили, налаштувати на позитивні емоції та забути про всі проблеми.

Соляна печера Мінерал сприяє оздоровленню, підвищує імунітет, насичує легені киснем, виводить токсини з легких, допомагає кинути курити, надає розслабляючий ефект, поліпшує обмін речовин.Присутній дитячий куточок, телевізор .

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

14

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024